|
![]() |
#11 |
Vredan član društva
|
![]()
Za tu opciju prijatelju trebao bi kontaktirati www.korgpa.com da bi dodali lyrycs lock u lock opcijama. Salim se naravno. Nemas tu mogucnost za sada u ovim OS mozda ce biti u narednih. Pozdrav
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
![]() |
#12 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.04.2013
Downloads: 0
Uploads: 12
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
al moye ako ces u svaki SONG BOOK yapis koji imas ubaciti isto ili DA KREIRAAS U SONG BOOK SAMO 1 ZAPIS al u praksi nije to pametno, gdje ces npr. ya niy tekstova trayiti pocetak istog__???? trebace di dugo vremena Dodato: U TEKST TXT KOJI UBACUJETE IZMEDJU STROFA STAVITE TACKICE .... .... tako ce svaka strofa biti odvojena, te se necete zbuniti prilikom svirke ako niste sigurni u tekst i pjesmu .. pogotovo kad se radi o rijetkim pjesmama takodje mozete PODESITI da sa ...... ....... 2 ili 3 reda tackica svaka srofa bude sama na displeju vaseg uredjaja korg ![]() ![]() Promijenjeno od misos (03.05.2013 u 14:28 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.04.2009
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 840
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg Pa3x 76, M3 xpanded, X5D
![]() |
![]()
Da, ovo je stvarno korisna stvar, pogotovo za klavijaturiste koji pevaju, ili koji rade sami...jedino ti je bitna stvar da taj text u Notepadu koji povlaci ritam UVEK bude da istom mestu...i po meni je najbolje da sve textove vuces sa memorije klavijature! Jer se meni desilo da cim sam promenio mesto ili naziv foldera odakle sam "vukao" textove ...odma mi u SongBook-u vise nije nasao text...pise nesto Text Not Found! Tako da ti je najbolje da napravis folder Textovi i da ga stavis u memoriji klavijature i da znas da ce ti uvek SongBook vuci textove sa tog mesta! A ti koji god text da novi otkucas na komp-u, lako preko USB-a copiras u taj folder na klavijaturi i ne brines da ti slucajno nece "povuci" i text. Pricam to iz iskustva sa Pa800....pa Pa2x...i sad na Pa3...isti je princip!
Promijenjeno od djorosaur (23.05.2013 u 18:33 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|