|
![]() |
#11 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Baš mi žao, moguće da se nešto i spalilo ako kažeš da je napon bio slab.
Zato sam ja kupio ispravljač napona, 2kw 100eura-digitalni. Al mislim da to nije veliki kvar, sredit će to Gogi. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
evo care ovako prvo skini ovo http://www.korgpa.com/pa_root/softwa...800_format.zip otpakuj i stavi na USB zatim ukljuci klav drzeci intro1 (ne ustaj ga dok ti se klav ne ukljuci) zatim sa leve strane dole izaberi medij koji hoces tj onaj na koji si stavio fajl selektuj taj fajl i stisni SELECT pitace te jesi li siguran klikni na yes. Sacekaj da zavrsi zatim iskljuci klav. Onda skini ovaj fajl http://www.korgpa.com/pa_root/softwa...s_res_v201.zip
otpakuj ga opet stavi na usb i ponovi proceduru znaci sve kao i malopre ...... ajd javi sta si uradio. pozzzzzzzzz P.S. sad tek vidim da ti ne izbacuje nista drugo dok palis klav... jbg ne znam onda ako je tako onda u servis a jel ti klav u garanciji??? i jos da napomenem da NAND FORMAT nemoj raditi da ne sjebes klav (to ti je ono style+media) ja jesam to radio na mojoj i nisam nista zajebao ali cuo sam monoge da su sjebali po nesto eto dal sam imao srece ili sta nemam pojma ali kazem samo nemoj to sam raditi ako ne znas sta radis... pozzzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! Promijenjeno od tesla (02.03.2009 u 18:21 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.02.2008
Downloads: 921
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: pa800
![]() |
![]()
ma ok momci hvala na trudu zaista, mislim da je ploca u pitanju razgovarao sam i sa Igorom u BL pa uradit cemo nesta,a izgleda ipak da je los napon bio no nema veze sta je tu je, hvala jos jednom tesla i ostale kolege na iskrenom zalaganju...javim sta je bilo i kako kad sve rjesim da se nebi nekom desilo isto ukoliko bude uzrok nesto"vanredno"...pozzz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|