|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#11 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
onda ti bokajunior podrzavas fajlase koji uzimaju pare ljudima koji su godinama radili na svojoj svirci, vecina isla i u muzicku skolu i da im takav neki papak dodje i jos se pravi da svira??? Evo i ja se grizem svaki dan kad cujem price da rade tezgu i zaradjuju, a imaju extra mashine, od pa 800, pa 1x, fantom, g1000 itd, a uopce ne sviraju, a ja gledam da ubodem sebi pa 50, pa muka me uhvati majke mi
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
E moj d3llbQy DM... To ja gledam vec odavno. Imam drugara koji ima Pa1x i TR a radi na fajlove. Ne zna note vec mehanicki uci neke pesme koje uspeva da odsvira uzivo. Al eto, tako je to i ipak ne svira klavijatura nego muzicar za njom!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Drugar foruma
|
![]()
To ti pricam d3llbQy_DM, grcao sam dok nisam odvojio za pa500, a ljudi koji tako sviraju sa fajlovima mlate lovu kao blesavi.
Vrhunac moje price je kada sam na istoj toj svadbi cuo pesmu Mito Bektijo u 9/8??? (Ne pitajte me kako je to zvucalo) Prisao sam liku koji inace "svira" Pa1x pro, da vidim da li je i to "file", a on mi rece: Ma brate, zbunio sam se, a i pevacica malo iskace iz ritma 7/8, pa joj vise ovako odgovara!?! ![]() ![]() Prste bih sebi posekao kada bih pustao fajlove!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Kada bi sebi posekao prste, posle bi morao da pustas fajlove.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mrzim fajlaše iz dna duše...
Imam kolegu klavijaturista,on je slep od rođenja,dakle ne vidi prst pred sobom... Ima em2000 i korg m1,,kad bi vi njega videli koliko se on trudi, naježili bi se... Najveća fora je što on ne pušta fajlove, zna sve napamet, celu klavijaturu, tastere, sve textove koje peva,snalazi se jako dobro,,,naravno uz našu pomoć...Takvom čoveku skidam kapu! Za mene su jad i bjeda ovi šta puštaju,eto
![]() |
#16 |
Satriani
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
![]()
u pravu si boychu, treba ih bit stid takvih ljudi kao sto je tvoj slijepi prijatelj. I Sasa Matic koliko ja znam je svirao s aranzerom. Ali jebiga to je ta frustracija, dok neki skucavaju pare za kakav takav aranzer, a neki i zive od tezgi i onda dodju fajlasi s extra nabudzenom masinom i uzimaju pare i kruh iz usta postenim muzicarima.
![]() |
#17 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Hmm, posten muzicar....., ta vrsta je pred istrebljenjem, to treba zakonom zastititi!
![]() A, midi fajl nije sramota pustiti, sta fali... ![]()
Ko peva zlo ne misli... A, ko misli, ne zna da peva! ![]() Promijenjeno od Millan (25.04.2009 u 01:12 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Satriani
![]()
"Muzicaru koji zna da radi svoj posao, "fajlasi" ne predstavljaju nikakvu konkurenciju!"
brate, javice ti se pravi muzicari, s ovog foruma ih ima sigurno dosta kojima se to dogadja ![]()
![]() |
#19 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Pa, sto se onda oni ne bune, nego ti!?
![]() |
#20 |
Odomaćeni član
|
![]()
pa ako se svira nek se svira... Kakva je ovo kultura muzičara? čovek "svira" pred 100 ljudi (naravno MIDI) i dok počne solo on kopa po djepu,uzima maramice i briše nos,i to onako bes srama ma dajte molim vas...Ja mislim da je takvima klubovima ili birtijama bolje jedan DJ koji pušta karaoke preko van basco i pevač koji uz to peva...A ne da pušta i blati čast ljudima koji dane provode za klavama da bi što bolje izveli neku pesmu
![]() |
Favoriti |
|
|