Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Svaštara

Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto...

Alati tema Display Modes
Star 26.04.2009, 07:58   #1
fable
Drugar foruma

fable's Avatar

Registrovan/a dana: 10.12.2008
Mjesto: Šajkaš
Godina: 41
Downloads: 556
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: XP30;tyros 3
fable befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
fable pošalji poruku preko Yahoo! messengera fable pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard Iskustva sa svirki na koje se moralo odma krenuti

Nisam mogao a da nepodelim ovo iskustvo sa Vama i ne upitam sta raditi u ovakvim situacijama.
Juce oko 15h zvoni mi mobilni (nepoznat broj) javljam se i predstavlja mi se covek kao pevac i pita da li sam slobodan.Posto navece idem na redovnu svirku odgovaram mu da sam zauzet i damu nemogu pomoci
medjutim covek pocinje sa pricom kako ga je kolega ispalio i moli me da krenem odmah na svadbu i govori da me nece zadrzati dalje od 22h,
kao netrebam nositi razglas samo klave odsviram do pola deset i slobodan sam.
Razmislim ja i pristanem jer valja se pomoci coveku u nevolji.
Stignem ja tamo ,upoznam sa pevacem koji me je pozvao prelistamo malo repertoar i ajd da krenemo
kad oces vraga razglas ocaj ...krci,puca distorzira sve u nekim srednjim tonovima podesi ovako,onako,nevredi...kad eto ti mladenaca sa vencanja i sta ces mora se krenuti
Poceli mi ali taj saund je odprilike licio kao kad se dva kostura kresu na limenom krovu.Primetili i gosti da nesto nevalja i ja stanem pokusam jos koji put da nastelujem razglas al nevredi.
Sta cu sad kukala mi majka gosti besni hoce muziku a razglas neupotrebljiv.
Dolazi mladozenja i ja mu objasnim o cemu se radi i kazem mu da moram otici kuci po moj stari razglas i da je to jedino resenje ukoliko zeli da ostanem svirati.Slozi se on i ja trk kuci po razglas.
Vratim se sa sa mojim starim razglasom raspakujem sve nabrzinu pocnem svirati i zapeva taj pevac medjutim nema ga ni u ritmu ni u tonalitetu,obli me ladan znoj reko gotovo je sto sam ziveo ziveo sam ovo je kraj odrace nam kozu s ledja.
Pomislim opet mozda mu nelezi pesma a i prvi put se vidimo neznam coveka bice valda sad bolje
medjutim djavola bolje prosla 2,3,4-ta pesma stvar ista ja neznam sta je ono ali njega nema ni u crnim ni u belim dirkama nemozes ga navatati ni mrezom za ribu.
Pozovem ja njega da mi pridje i kazem mu da pevam i ja i da me pusti da odpevam i ja koju.Pusti on mene odpevo ja jednu poceli gosti dolazit do mene i narucivati pesme zivnula malo masa al pevac ustade i pocne on pevat preko mene.
Verujte mi,da su gosti krenuli da nas biju,ja se nebi branio toliko se u zivotu nikad obruko nisam i nije mi jasno da coveku nemozes "oteti" mikrofon.Ni sam neznam kako sam preziveo to sinosnje vece.Kad je doslo pola deset nestao sam u vidu Brzog Gonzalesa.

Da li je neko od kolega imao slicno iskustvo i sta raditi u takvim situacijama?

Hvala svima koji su nasli vremena za citanje i izvinjavam se moderatorima ukoliko sam temu postavio na pogresno mesto.

Promijenjeno od fable (26.04.2009 u 08:08 sati)
fable je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 03:14

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije