|
![]() |
#11 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ma ne ljutim se nego sam odavno te stvari provalio i samo pricam ono sto odlicno znam jer zelim da mu pomognem da se ne pati covek bez veze,davno sam prelezao tu bolest,jos kad sam kupio klavijaturu i sve sam to morao sam da provaljujem i znam koliko mi je puta doslo da je slomim u komade i da uzmem Pa50
![]()
![]() |
#12 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ja mislim da Kordu niste dobro shvatili,ako importuje sempl kmp,znaci izabere neki drum kit,i poslaze udarce redom i sacuva na dk.To je sigurno,ali ja sam shvatio drugacije,mislim da je on u nekom od usera1 ili 2 video loop koji ima mozda naziv lupam Lebane bubanj,a u stvari je loop,pa ga to buni,a loop naravno u dk ne moze,mada cekamo Kordu da nam javi pa cemo biti pametniji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nebojsa znam ja o cemu prica,vidjao sam takve drum kitove!Uzme neko i slozi elemente kao sto idu u drum kitu Noga C1,dobos D1,dobos E1 i tako redom i posle sve to sacuva kao multi sempl!Imam takvih semplova,pogotovo darbukica i prekusacija!KAd ga pozoves iz User-a i stavis ga na Drum traku on ti svira normalno kao i svaki drum kit jer je poslagano sve po tonovima i kako treba!E tako slozen bubanj ne mzoes da sacuvas u USER DK vec samo u user 1 i 2 i gubi ona podesavanja o kojima sam pricao gore
![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (05.06.2009 u 09:40 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Kao kod kuće
|
![]()
Razumemo se mi Mare dobro nego mi sad nije jasno kako kada sam ja uzeo pa800 ubacio sam prvo Tyros drum ali u kpm formatu,sa svim udarcima i sacuvao mi na DK,a ne na user1 ili 2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.10.2007
Mjesto: Munchen
Downloads: 5022
Uploads: 58
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 11 puta u 7 Postova
Instrumenti: Korg Pa5X
![]() |
![]()
Evo da se javim,nisam mogao prije,hvala svima na odgovoru,ali jedini me je Marco shvatio,to je pravi drum ima ih takvih i na yu-midi,sa ksf-kmp,povucem ih kao normalnu boju i stavlja mi ih automatski na yuser 1 ili 2.Zamolio bih Marca ako mu nije tesko da mi objasni kako da bubanj u wav formatu prebacim u pa2x,to mi nikako ne uspijeva.Ovaj Avave program nemam tako da me interesuje kako ide postupak u klavijaturi,Marco unaprijed veliko Thanks.Evo ti moj e-mail ako ti nije tesko preko njega da ne zamaramo ljude sa ovom temom na yu-midi jer vidim da to maltene svi znaju osim mene.Pozdrav.
Dodato: Nece da mi prebaci stranicu kad stavim e-mail,pa ako moze ovde na yu-midi da napises,mozda ih ima jos koji ne znaju postupak,a svima bi nam dobro dosao. Pozdrav. Promijenjeno od korda (05.06.2009 u 11:13 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Kao kod kuće
|
![]()
Wave ubacujes sound,rcord,pa LOAD,zatim padajuci meni write i onda ti po defaultu stavlja na sfx a ti ga namestis na zeljeno,ako ubacujes dobos stavis na snare,i onda kad u user dk otvoris ram bice ti tamo sempl.
I malo prelistaj pravilnik,ne smes mail ostavljati,pozz Promijenjeno od svrakan (05.06.2009 u 11:35 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
A posle ides u SOUND pa izaberi neki drum kit i onda slazi komponente jednu po jednu!Stisnes naprimer nogu C1 i onda prebacis sa Rom na Ram i listas dok ne nadjes odgovarajuci sempl i tako redom za sve komponente posebno layer po layer i naravno kad zavrsis write u USER DK i sacuvas set i to je to!Ako nemas awave posalji nekom da ti prebaci to u wav pa onda radi,ja bi ti konverotbvao to ali sada idem za Vrnjacku Banju,pa u Vrsac i vracam se tek u cetvrtak!Pozdrav ljudi
![]()
![]() |
#18 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.10.2007
Mjesto: Munchen
Downloads: 5022
Uploads: 58
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 11 puta u 7 Postova
Instrumenti: Korg Pa5X
![]() |