|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Otac nacije
|
![]() ![]() Jos nisi otisao po auto?
![]() |
#2 |
Suludi Moderator
|
![]()
Auuuuu vidim krenilo je opasno sa produkcijom! Svaka cast postovani drugovi rodbino familijo i partneri! Ja sam evo tek usto tako da mi nidocega nije mozda lupit i koju glupost! Ko je to komme sviro na sahrani!?? A La Almir se voli malo zezat. On je prvi dobio OS za dzaba zato sto smo on i ja osnovili La Merhamet! A dobio je i Trahanu!
Ljudi nestalo mi je ovaca nema vise nsita za dzaba!! Pozurite sa OS´om treba mi CRVENO CRNIH KRAVA! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
O Alene moj,familijo,rodbino,
URANIO ZORU PREVARIO.Ipak je nas Almir pravi RANORANILAC jer vidis da tek sto je svanulo,a on pise postove.A valja stici i po auto otici.Ma legenda je to,sve on stigne.Imas bratski pozdrav od njega,preko mene kao SAVJETNIKA. Sto se tice svirke na sahrani,vjeruj da ja znam za jedan slucaj,a ako se neko sa ovog foruma sjeca moze to i potvrditi.Bilo je i na TV i u novinama.Dakle,nekih osamdesetih godina je preminuo legendarni kompozitor narodne muzike RADE JOVANOVIC(inace i veliki BOEM).Izmedju ostalog on je napisao i komponovao pjesmu: "KAD SRETNES HANKU" koju je maestralno otpjevao Safet Isovic.Ta pjesma je toliko zazivila u narodu da je svrstana u kategoriju sevdalinke.E njegova posljednja zelja,pred smrt,je bila da kad krene posmrtna povorka da mu svira narodni orkestar njegove pjesme.I tako je i bilo!!!! Ali da bjezimo od ove tuzne i depresivne teme.Vidi partneru,posto sam ja poklopio jugoistocnu Evropu,jedan Bugarin mi nudi krdo crveno-crnih krava kao kompenzaciju za OS.Ja sam onog svog veterinara poslao u inspekciju tamo da ih testira imaju li ono KRAVLJE LUDILO ili ne.Ako bude sve u redu,neznam pase li ti i imas li ih gdje smjestiti.Znaci La Sejo&La Alen GmbH ide u EXPORT. "BIG BOS" drugaru,jeli to tvoj UPGRADDE nije podrzavao onu pjesmu iz treceg bloka:NA RASTANKU ISPUNI MI SAMO JEDNU ZELJU pa ga moras dogradjivati iz sigurnosnih razloga ![]() Pripremi ti njega i za one:IZADJI IZ MOJE CASE,CASE LOMIM RUKE MI KRVAVE.... Mada bih ja licno volio ako ima kakva sa nazivom ![]() Svima pozdrav i veseli bili, Sejo |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nema auta... :cry:
![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Suludi Moderator
|
![]()
Stavljeno. sa 131 na 531HP Uzivaj La Brate!!! Hajd na MSN la konferencija!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Suludi Moderator
|
![]()
hajmo ljudi idemo dalje sa prodavanjem i dilanjem Operativnih sistema za ovce i crvene krave!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Pa gde si na MSN...ajde javi se...zvezdo,buduceg radio programa...
![]()
![]() |
#8 |
Suludi Moderator
|
![]()
Uhhhhhhhh! Jebo te taj pauk isprepada me! Sve kontam sad ce izletit vamo a ja papucu drzim u ruci da ga roknem nebil ispoo! Trebo si ovce stavit bolje bi bilo!!!Sala mala! To je jos u toku TOP SECRET 007 La Ovca!!!! Cujemo se :-)!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Glas Razuma
![]() |
![]()
Veliki pozdrav za sve koji su sa svojim postovima ucestvovali na ovoj temi a i za sve ostale naravno.Evo da se nakon predugog:rolleyes:perioda i ja javim.Prelistao sam ovu temu i zakljucio sam da sam bio kratak ko Fidel Kastro:">,ali nadam se da niko nije zamjerio na tome.
Vidim da ova tema ima 5 zvjezdica,i to je vec nesto. Veliki pozdrav za mog jarana,rodjaka i poslovnog partnera:)>-La Alena.Rodjo vozdra,kako si mi,i kako nam je Mirsada.;)Gdje smo ono stali.Hocemo li nastavljati biznis,ili cemo ga bataliti,ili ide nesto novo.Vidim,covjece,ti si sada moderator,znaci nova funkcija-cestitam. Specijalan pozdrav za neuhvatljivog vozaca VW SHARAN-a,B-)mog velikog druga Almira(gdje li je on sad,to niko ziv nezna).Almire,Almire,hoces li se vise javiti:mad:.A hoce,legenda je to,ali kad ce,to se nezna.:) Pozdrav i svoj ostaloj raji,a oni znaju ko su. Sejo |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Glas Razuma
![]() |
![]()
Alene druze,familijo,partneru.
Evo otvorih stranicu i vidim da yu-midi ima i radio,a kako procitah ti si glavna fora ![]() Posto sa Mirsadom ide dobro mora i muzika biti dobra. PS:Nadam se da nisi probo pustati "Garu...." na ovom radiju. ![]() Samo naprijed druze stari.... Pozdrav, Sejo |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
nema, pojma |
|
|