|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Išao policajac ulicom i puhne vjetar i spadne mu kapa :cry: , a on se sagne digne kapu i stavljajući kapu na glavu kaže :evil: :
- Ma gdje ćes nabjem te na kurac :twisted: !!!! --hahahahahahahahahahahahaha!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Da li znate kako se j... debela žena?
Uvaljaš je u brašno i onda tražiš mokro mjesto. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
na ispitu za CIA ostali samo amer, svaba i ludi milojko ...zadnji test: ko puca na svoju zenu il ne ...
salju amera, on kaze necu ja da pucam na svoju zenu, volim je ipak i necu! doso svaba na red, kaze daj pistolj, na kraju i on se predomislio i kaze da nece da puca na svoju zenu jel je jos uvek voli ...doso ludi milojko na red, kaze daj mi taj pistolj, mamicu ja njenu ... i udje u sobu de ga zena cekala, i puca 6 puta pa pause 10 sekundi pa bum, dang, bum ... izadje on sav krvav iz sobe i kaze: "koj mi dade bre ove corke u pistolj, morao sam stolicu da koristim ..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Belaj boy
|
![]()
Zavrsila se svadba i za stolom ostale samo mlada i svekrva.Mlada nesto zamisljena a matora joj kaze:"Nemoj da se brines,moj sin ce biti nocas nezan prema tebi,nece te nista boleti",a mlada:"Ma,kevo,sve je u redu,jebem se ja k'o zmaj,nego ko ce da pospremi ova krs i lom".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.04.2009
Mjesto: Bgd
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Muž i žena odluče poći na ljetovanje na Floridu. Muž je otišao dan ranije pošto je žena morala završiti neke poslove. Kada je stigao u hotel, odmah se htio javiti ženi, međutim nije uzeo papirić sa njenim e-mailom, pa se oslonio na memoriju.
U nekom drugom gradu e-mail je otvorila sada udovica koja je baš stigla sa pogreba svoga muža. Žena pročita tekst, grozno krikne i padne u nesvjest. Dotrče djeca te na ekranu pročitaju - "Draga ženo, baš sam sad stigao i mogu ti reći da je ovdje pakleno vruće, čekam tvoj dolazak."
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Otisao Haso u Njemacku da zaradi para,ko veli napredna zemlja,bolji standard.Nije proslo mjesec dana kad eto ti njega,vratio se nazad.Pita ga Huso "sta je bolan,sto se vrati tako brzo"?Kaze Haso "ma goni ih u pm,ja mislio tamo bolje kad ono zaostala zemlja,mi smo pred njima barem 15 godina"."Pa kako bolan Huso"?"Kod njih TEK SAD kriza"!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.02.2010
Mjesto: Loznica
Downloads: 228
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg pa50
![]() |
![]()
Dolazi cigo na autobusku stanicu i kaze: Daj mi dve kifle. A covek odovara :ama nisam ja pekar ja sam dispecer. A cigo: A jel moze onda dve dispeces.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Kraljevo
Downloads: 167
Rekao HVALA: 5
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: koeg i30
![]() |
![]()
Otiso Mujo kod neke vidovite zene da mu gleda karte. Zazvonio na vrata, ova zena zena kaze 'ko je' a on 'e bem te vidovitu" xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Brate daj 100e na zajam
Nemam nista kod sebe A kuci ? Kuci su dobro , hvala na pitanju ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.07.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
U autobusu dva mladića kažu plavuši:
"-Ajde nam pokaži pupak,dat ćemo ti 50€..." "-Dajte mi 100€ i pokazat ću vam gdje su mi operirali slijepo crijevo..." "-Evo ti pare!!!Pokaži...." Autobus se zaustavi na stanici,a plavuša će: "-Vidite onu zgradu preko puta??E tamo su me operirali....." Dodato: Na nesrecu, covek je ispao iz aviona. Na srecu, imao je padobran. Na nesrecu, padobran nije radio. Na srecu, imao je rezervni. Na nesrecu, ni taj nije radio. Na srecu, covek je padao tacno na plast sena. Na nesrecu, iz plasta su strcale vile. Na srecu, promasio je vile. Na nesrecu, promasio je i plast Dodato: Kada sam bio mali, majka mi je je dala 20 dinara i poslala me u prodavnicu. Doneo sam: -dva hleba, -dve litre mleka, -paketić bombona, -čokoladu, -deset jaja, -3 margarina, -1 litru ruma i još mi je ostalo za ringišpil ! Danas to nije moguće, zbog onih … glupih nadzornih kamera ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od srx97 (27.07.2011 u 17:10 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|