|
![]() |
#231 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
gagane imam jedno pitanje. ova dva dema ciganije (sablon romi i abloni) jesi to bas ritam tako uradio po varijacijama i tako se ritam cuje, nije nista dosnimavano naknadno? Ako je to ritam tako sredjen zamolio bih te da mi kazes cenu koliko bi trazio za ta 2 ritma da se dogovorimo. javi mi na pp , ziv mi bio!
![]() |
#232 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Kolega yamahapassion da to je bas ritam po varijacijama a onaj ablon radi u dve varijacije i to dur , mol i sedmica a prvi sablon romi u tri varijacije .... javicu se na pp
Dodato: Naso sam jednu lepu dvojcicu sa varijacijama i sablonima dur mol sedam . Evo napravih za jamahine aranzere , posebno sam zadovoljan sa novim basom , bacite koji komentar . Iz mikijeve radionice Dodato: Uf , opet sam zaboravio naslov da stavim , ,,,,
http://www.rlmusic.co.uk/rlm3/korg-ms20-vintage/ ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od gagan (01.03.2012 u 18:18 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Zlatibore pitaj taru
Moj prvi rad u cubaseu , naime importovao sam midi fajl u cubaseu i posle uveo sempler komtakt i pomocu njega sam nasnimio sve trake instrumenata. zatim sam snimio glas koristio sam mik peavey pv-i2 i preko miksete beringer doveo signal u audigy muzicku kartu na line in ulazu koristio sam vst dinamic kompresor reverb iz cubasea i mikrofon modeler , zatim miksovanje . I dobio na kraju ovaj material . postavljam ga da ga ocenite , mada znam da to nije to , al to mi je prvi put da sam nesto napravio u cubaseu , i to visekanalno . Poslusajte Zlatibore pitaj taru
![]() |
#234 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Pa ti to odra bas pravo heheh..Prvi snimak pa super sve bolje nego kod mene zvuci svaka cast..sad mi mozemo od tebe da ucimo kako se radi u cubase ,samo sto tako kratko ?Izgleda da nisi nastimao one markere sto idu jedan na pocetak a drugi na kraj trake,pa ti nije se snimio citav snimak tj.kad si konvertovao u mp3 samo ti je toliko pretvorio na koje si pozicije postavio te markere
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Odlican ti je snimak.sve se cuje cisto i precizno.
bravo majstore,imas talenta za studijski rad.
![]() |
#236 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.09.2004
Mjesto: Vukovar
Downloads: 2865
Uploads: 0
Rekao HVALA: 81
Zahvalili mu 37 puta u 37 Postova
Instrumenti: Shure 58,psr9000,emx 5000,Impulse 1015,TNT 160
![]() |
![]()
Gagane legendo ,majstore!!!
Šta bi napravio sa pravom opremom bio bi haos! Svaka ti čast! |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Odlicno, obozavam ovu pjesmu, a od Vaxa ide 'iljadarka na celo
![]()
![]() |
#238 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Bravo Gagane,super zvuci,prvo pa musko!I ja se mnogo ne razumem u "Mixing" a narocito u Cubase pa ne mogu da ti dam neki savet ali sto se onako slusanja tice meni se svidja.Mozda malo da priblizis jacine melodija vodjica i melodija prelaza a malo da spustis jacine pevanja,mada i ovako je odlicno.
Pozdrav druze samo napred! |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Hvala gospodine zeljko , da u pravu si nisam podesio markere . eh pa to mi je prvi put da radim u cubaseu ,,,, ima vremena naucicu hahaha
Dodato: Hvala gospodine neso , ma sve me zanima , a pogotovu dobre i tacne dvojke ,,,, poz Dodato: Hvala gospodine momo , da u pravu ste , al kod mene vazi ona ,,, kakvog konja za rad imas , sa njim se potrudi da obradis zemlju sto bolje mozes , pa makar bio on i nejacak . Dodato: Hvala gospodine dell pozdrav Dodato: Hvala gospodine bobane , u pravu ste , i ja sam primetio da mi je tu bas i falinka . Al ima jos jedna bitna stavka koja me muci , al to moze samo da objasni vrhunski strucnjak za snimanje i postprodukciju , naravno da to svi ovde znamo , nema boljeg od gospodina tranzit. Veliki pozdrav za njega
http://www.rlmusic.co.uk/rlm3/korg-ms20-vintage/ ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od gagan (10.04.2012 u 13:14 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1686
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2