|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#251 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
###Pa,to je za rubriku : Hajde da se hvalimo.###
Ne vjerujem da je mislio bukvalno ![]() a, ako jeste,...onda u "Hajde da se hvalimo" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]()
nisam prije tjedan dana mislio da cu ovo prenijeti iz hajde da se hvalimo u hajde da se zalimo, hmmmm.... odakle da pocnem. Bio sam na proslavi sv.Ante blizu Konjica. Bio je tu rodjak od moje majke s kojim sam vec svirao i super smo se uklopili ranije, doveo je jos jednog gitaristu. Krenuli mi poslije mise da malo sviramo i moram priznat pristojno smo zvucali, medjutim nisu ljudi nesto puno igrali jer su bili gladni pa smo odlucili nastaviti poslije rucka. Poslije rucka uzmem harmoniku kad vidim dosao je neki fratar s manjom weltmeisterkom od moje, dosla je jos jedna gitara koja je preoblicena u basprim i jos jedan prim. Kontam bice ludara. Majko mila moja! Kako sam se tu zahebo. Ajd krenuli mi svirat kolo, kao ovaj s primom ce svirat. I krece on svirat kolo, vidim narod se hvata, ja udarim kontru i pratim. Neko tamburasko kolo. Ajde krenem onda ja svirat jedan mix, vidim neki lik meni nesto pametuje nemoj tako nego ovako, ja ga kuliram. E onda krecu pjevat pjesme, katastrofa!!! Tim ljudima je slon prdnuo na uho, samo se znaju dernjat, da nisam cuo svoju harmoniku kako svira, jos se to ponapijalo pa smrde na kilometar. I govore meni ljudi Mado ajde sviraj moravac. Ja krenem svirat i odsviram ga do kraja vidim raja se nalozila zaigrali bas. Kad dodje meni taj fratar sto je imao ko neku harmoniku, nemoj svirat taj srpski moravac nego nas hrvatski!!!!!!!????????? Ajde kuliram ti ja i njega, kad govore meni ajde sviraj uzicko i ja krenem svirat uzicko, taman hoce narod da se uhvati da igraju, kad meni popina skloni ruke s harmonike i kaze, sta sviras to srpsko, sviraj nesto nase. Ja mu kazem ti bi trebao da si svet covjek, a tako nesto pricas, nacionalisto. Onda se krene svadjat ovaj moj rodjak od majke sto je jedini uz ovog njegovog prijatelja gitaristu svirao kako treba. Krece opet kolo s prim tamburicom. Opet ono isto
![]() ![]() ![]() ![]()
I'm the one who knocks... Promijenjeno od Dell (13.06.2009 u 21:48 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Banovan!
![]()
Marnele, brate moj, neka si ti podijelio sa nama ovo, ali stvarno ne mogu da vjerujem kakvih budala ima. Stvarno mi je zao sto nisi mogo svirat kako Bog zapovijeda.
Naravno, svoj instrument, ni pod koju cijenu nedam nikom, pa nekad i koga znam pa nedam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
sinoc svirali ortak i ja rodjendan i baksis 0 dinara !!!
![]() |
#255 |
Satriani
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
![]()
yup, Miki tako isto i kod mene bilo
![]()
![]() |
#256 |
Banovan!
![]()
Ja zbog toga ciljam na to da mi tezgarenje ne bude primarni posao nego samo honorarno. Mislim da je tako kod vecine.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Belaj boy
|
![]()
E,moji decaci!Dobro dosli u surovi svet muzike na Balkanu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Satriani
![]()
ma bio sam nikakav, totalno razocaran, ali kad su mi starije kolege pocele pricat sta se njima dogadjalo, rekao sam sebi, moglo je i gore
![]()
![]() |
#259 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ma desava se cesto da ne bude ali se najvise iznerviram kad ocekujem i na kraju nista...ali milion puta kad idem negde znam da se necu opariti pa se posle ni ne nerviram....
![]() |
#260 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Sto se baksisa tice, potvrdice stariji i iskusniji, jedino pravilo je da nema pravila. Prosle godine sam pogodio svadbu, gazda je platio koliko smo trazili a gostima rekao da je muzika placena i da se baksis ne daje. Nama nije zabranio da uzimamo ako neko da, ali je napomenuo da se ne nadamo baksisu. Uzeli smo skoro 600 evra baksisa preko pogodbe, a da su nam narucili mozda dvadesetak pesama u toku celog dana, uglavnom smo program svirali. Samo je bili ono "brate, samo veselo, teraj Harisa sve sto znas" i slicno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|