|
![]() |
#271 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Hahahahaha vi ste legende,Tranzit znam na sta mislis ali onako na prvu odsvirao reko da nebude kao Kodic,napravicu malo sada kada dovatim koj minut i snimiti nesto sto je moj drug ai uca Goran izvodio.
Zeljko ja i ti smo se dogovorili u avgustu pocinjemo. Sale uzimaj slobodno sta hoces sa demo strane.
![]() |
#272 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
Voleo bi Kodic u danasnje vreme da moze tako da odsvira,nema vise on nista od onog starog sjaja.Nele,daj nesto sa aranzerom da cujemo,nemoj da si lenj.
![]() |
#273 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Hocemo majstore Nele
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio zeljko za ovaj koristan post: | nele1 (02.07.2013) |
![]() |
#274 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Veliki pozdrav za sve moje drugare sa yu-midija,posebno za Zeljka,Nesu,Tranzita,Bobana itd
![]() |
#275 |
Banovan!
![]() |
![]()
Hvala druze Nele,takodje veliki veliki pozdrav za tebe i tvoju porodicu i sve najbolje.Poz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Drugari da ne otvaram sad posebnu temu recimo kada imam recimo dva ritma na 1 varijaciji moje rumba,a na drugoj dvojka odem u record znaci hocu da mi rumba bude recimo 110 tempo a dvojka 97 odem u prvu varijaciju u edit pa sredim pod master kolko se secam da ta rumba bude 110 i isem na save.E sad kada sviram to sve tako kada hvatam septakord on mise vrati u 96 tempo dali moze neko dami pomone u cemu je problem ja san nekad to znao ali dugo nisam dirao pa sam zaboravio,hvala drustvo.
![]() |
#277 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
nele1
To znaci da septakord ti svira drugi CV (Chord variation). Idi u Record/edit i za istu tu varijaciju promeni tempo na master traku ali pre toga okreni na CV2. Takodje trebao bi proveriti da ne imas mozda jos CV-a gde nisi uradio promene tempa. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Ace za ovaj koristan post: | nele1 (12.07.2013) |
![]() |
#278 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Hvala ti Ace podsetio sime dugo nisam dirao pa sam bio zaboravio,veliki pozdrav za yu-midi drustvo iz Beograda.
![]() |
#279 |
Banovan!
![]() |
![]()
Djes Nele kuco stara
![]() Dodato: Sledeci put snimam za vas dvojicu ekstra onu pjesmu od Bore Drljace "Placi mala placi osto sam na Raci"jer znam da obozavate tu pjesmu ![]() Promijenjeno od zeljko (20.07.2013 u 22:30 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
UH Zeljko druze kakav odmor ovo je vise umor nego odmor sve jurnjava bez kraja,sa pola ljudi nisam uspeo dase sretnem nazalost i sa Nesom se nisam video,ajde cucemo se veliki pozdrav.
Bice uskoro i snimaka ono ocemo smo pricali.
![]() |
Favoriti |
|
|