|
![]() |
#281 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Lijepo,lijepo.Pozdrav druže!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
ton je stvarno odlican,nisam to ocekivao od tih kutija i tog miksera.Kristalno jasno se cuje.
![]() |
#283 |
Vredan član društva
|
![]()
Sve je ekstra. Meni je odmah zapala za uvo terca u refrenu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Evo jos jednog snimka sa istog rodjendana,koji je interesantan zbog solo boje u forspilu pesme.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.07.2006
Mjesto: Macedonia
Downloads: 374
Uploads: 6
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 39 puta u 20 Postova
Instrumenti: trenutno Pa 800
![]() |
![]()
Super ovo zvuci !!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
odlicno bobane!
sad sam slusao ove zadnje demove posto me dugo nije bilo na forumu ![]() zelim tebi i celoj ekipi jos hiljadu takvih svirki. ako se ne varam kod vas je tamo teska borba za tezge posto vas ima dosta dobrih muzicara u pirotu i okolini ... konkurencija ... ti i tvoj bend ste definitivno jedan od boljih ![]() pozdrav
![]() |
#287 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Hvala Goko,hvala Grandia!
@Grandia U pravu si druze ali ovde kvalitet slabo igra ulogu,samo dogovor sa vlasnicima objekata u kojima se prave veselja(mito i korupcija). ![]() Na stranu to sto nema para,sto nam omladinci skidaju tezge(kupi mu tata PAxxxx,dynacord je obavezan,pa "sviraj" do zore za flashu piva) i sto zbog pomodarstva vracaju cele bendove(njih sedmoro za 300Eura) valjda u inat svetskoj krizi ili iz straha da se muzicari ne bi obogatili....Tugaaa.. Pozdrav druze i hvala na komplimentima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
"U pravu si druze ali ovde kvalitet slabo igra ulogu,samo dogovor sa vlasnicima objekata u kojima se prave veselja(mito i korupcija)."
Ovo nije tacno, u Pirotu kvalitet igra veliku ulogu. Sto si bolji, mozes vise para da trazis a i da imas vise svirki. Ja nemam dogovor ni sa jednim gazdom lokala a svuda sviram i budem ispostovan maximalno. Nikome nije zabranjeno da svira, dovoljno je da ga publika angazuje i moze na trgu u Pirotu svirati, niko mu ne brani. Al mora da vredi. Takvi komentari nisu na mestu i vredjaju sve one koji u Pirotu rade. Moze se prostije reci da postoji obaranje cena, da se ljudi koriste svim i svacim da dodju do neke svirke i to bud zasto ali da kvalitet slabo igra ulogu, to je samar za sve muzicare u Pirotu. Ne treba to... Pozzz
![]() |
#289 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
@Beethoven
ne slazem se sa tobom kolega.Ovo sto je @boban010 napisao ne vazi samo za Pirot i potpuno se slazem sa njim. Meni je jako drago ako ti imas posla ali veruj mi da verovatno ima vise veze sa nekim marketingom ili necim sto tebe krasi pa zato imas posla ali generalno stanje je takvo da gazde uzimaju od 50-100 eura da bi nekog preporucili da svira u njihovom restoranu. To se u Beogradu radi vec vise od 10 godina tako da kolege menadzeri kao sto su Knedla i jos neki imaju po 10 svadbi u jednom danu a neki muzicari koji su jako kvalitetni sede kuci. Inace ja takodje ne placam ni jednom gazdi reket da bih imao vise posla. odoh skroz van teme ali sam do sada vise puta hvalio Bobanove snimke tako da i dalje ostajem pri svom misljenju da je @boban010 odlican muzicar i da sve radi punim srcem i dusom.
![]() |
#290 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Nisam komentarisao Bobanov kvalitet i isprva nisam hteo da skrecem sa teme ali nisam mogao a da ne opovrgnem ovo sto je Boban rekao. Verujem da je tako u Bg-u recimo, mozda u drugim krajevima ali znam sigurno da to u Pirotu ne postoji. Vlasnici lokala cesto preporuce neki bend (na sta imaju apsolutno pravo) ali se organizator veselja sa tim ne mora sloziti i tu je kraj.
"U pravu si druze ali ovde kvalitet slabo igra ulogu..." Ovo mi se ne dopada i tvrdim da nije tacno, ostalo sve mogu prihvatiti. Ni Boban, ni ja niti bilo ko drugi nema prava da generalno tvrdi da kvalitet slabo igra ulogu u Pirotu. Na to nema niko prava od nas, tu je publika da to proceni i mnogo je prosto: Ako vredis, angazovace te. Ako ne, sedis kuci. I nije samo sviracki kvalitet pojedinca presudan da on dobije status dobrog muzicara, da bude trazen i dobro placen. Ima tu jos 1000 stvari koje treba ispostovati i uraditi kako valja. Zato je mnogo pametnije preispitati to, potruditi se i raditi u tom smeru a ne pljunuti celu pirotsku scenu zato sto posla nema. Za nekog nema, neko ima i vise. Slazem se da vreme nije ok, ima svega i svacega. Licno se meni dogodilo da su neki klinci svirali tamo gde sam trebao ja za mnogo sitnu lovu. Ali, to su klinci, ja im ne zameram. Njima je publicitet potreban (kao i svima nama u tim godinama) a meni licno nisu pokvarili nista, ja zbog toga nisam izgubio svirke niti sam nesto lose doziveo. To mi se nije dogodilo jednom, mnogo puta ali su me mnogo vise puta angazovali jer nisu hteli one "jeftinije". Meni to treba i to je licno plod mog rada. Takodje mi nikad nije bilo interesantno da me ljudi angazuju jer sam jeftin, ko sam ja onda i koliko vredim? Dobar muzicar je onaj koji ima mnogo svirki i za veliku lovu, nema dalje. Sve svirke koje odsvira neko drugi u Pirotu a ne ja ili Boban su plod njihovog rada a plod naseg nerada ili toga sto nismo znali kako ih privuci da se odluce bas za njega ili mene. Ja to tako gledam pa mi je svaki takav slucaj nov izazov, da ta sledeca svirka bude garant moja i za dobre pare. A da neki takav moj neuspeh pripisem "nedostatku kvaliteta u Pirotu", Boze sacuvaj. Jesmo svi jedni drugima konkurencija ali reci da kvaliteta nema u Pirotu opravdavajuci svoj neuspeh (ako se nedostatak svirki tako moze nazvati), meni to nije ni kolegijalno ni u redu. U Pirotu postoji izreka "Koj si koga jebe, ti si gledaj sebe". I pametno su rekli. ![]() Pozzz
![]() |
Favoriti |
|
|