|
![]() |
#21 |
Odomaćeni član
|
![]()
Hmmm obratit cu paznju tj. pitati majstora za taj kondenzator, ovaj sto mi je prodao miksetu (polovnu), rekao je da je samo da je (citiram kao sto mi je i on sam rekao) "prelemio" speakonske izlaze na mikseti, jer je to uglavnom mana behringera, da se pri vecoj temperaturi kao oni odleme
![]() ![]() Dodato: Evo cuo sam se s majstorom nema pola sata, kaze on testirao je barem 5-6 sati( nekako je on to meni objasnio da je spojio na neke "kutije" ali koje vuku snagu iz miksete ali se ne cuju tj. nema nikakvog zvuka na kutijama ![]() ![]() Dodato: Evo pokupio sam je jucer, ugl kako mi je majstor rekao, ventilator se palio tek na 80 stupnjeva ![]() P.s. je li moguce da se cuje zvuk iz speakonskog izlaza(a da nista nije spojeno na njih, tocnije kutije)? jer jucer dok sam provjeravao grijanje na mikseti slucajno cujem da udara ritam masina(jer mi je klavijatura spojena u miksetu) sve u 16 iz speakona, otkopcam slusalice iz miksete da vidim sta je, kad ono zvuk iz speakona(mogu snimiti mikrofonom pa da cujete kako zvuci, nije glasno nego jedva da se i cuje) pitam samo da to nije slucajno opet neki kvar ili nesto.... ![]() ![]() ![]()
Tko svira notalno, propao je totalno ![]() ![]() Promijenjeno od mirandess (25.10.2011 u 08:30 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|