|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Ma,ljudi,samo opušteno.Zaista je u pitanju šala.Pozdrav svima.Živi bili!
Dodato: Sejox,druže,ja stvarno ne znam ni kako se smajliji koriste.Naravno da je dobronamjerno,pa ti si najdobronamjerniji čovjek na forumu,a i šire.Živ mi bio!Pozdrav! Promijenjeno od makso68 (22.06.2010 u 16:15 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Ma sve je u redu Makso,malo se ja salim.
pozdrav
![]() |
#23 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
iz tog razloga ja zahtevam da se ogranicenje smajlica duplicira
![]() barem za mene, da ne dodje do nesporazuma - meni se to u zadnje vreme dosta desava ![]() i ja sam malko odavno gledao farmu, onda kad je dzej upao sa orkestrom u farmu a ona cicamica (ne znam kako se zove) slavila rodjendan ... mislim da smo diskutirali o tom dogadjaju u jednoj temi ovde ... neko je pitao o kljavi koja je bila koriscena to vece ... moram da kazem da i ja slicno mislim kao vecina ovde al sa druge strane moram i da priznam da sam, sto vise emisija trajala - vise hteo da pratim sta ce jos da se desava ... nisam gledao kuci, vec kod jednog drugara koji ima total-tv-antenu pa sam morao ici kuci jel je vec bilo kasno - a kao sto sam reko - hteo sam i dalje da pratim emisiju ... znaci takve emisije nas privlaze da ih pratimo i ako smo "ugrozeni" ![]() verovatno je to neki "sindrom" ![]() pozdrav svima
![]() |
#24 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Sejo je Jaran pravi
![]() A farmu ne gledam...nekako mi takve emisije vredjaju inteligenciju i nisu po mojim moralnim načelima ![]() Nego,ne znam zašto u naslovu stoji da je to bruka za našu profesiju i kakve veze to ima sa našom profesijom,osim što ima pevača učesnika ali opet ista stvar? |
![]() |
![]() |
#25 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
maaah, nema tu puno rasprave, dajte narodu "kruha i igara" ovim zaboravljenim "zvijezdama i zvjezdicama" love, pinku i grandu gledanost i svi sretni zadovoljni
![]()
![]() |
Favoriti |
|
|