|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#21 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
e ovako...hteo bih limuzinu,ne karavana,vise idem na benzin+gas,nego na dizel...dizeli su u startu u malo losijem stanju nego benzinci,jer se u inostranstvu kupuju da prelaze ogromne kilometraze,inace sad vec dosta velika cena za dizel gorivo,i u globalu skuplje odrzavanje za dizela...dobri su to motori,tdi,ali ako pogledate oglase nema nije dnog ispod 300000 km da je presao,sto znaci da je "pecen" da pocnu da mu otkazuju neke "zezalice" na motoru..tipa recimo turbina i dizne..recimo remont turbine i dizne kod renoa od 2000. godista na ovamo-BRUKA--turbina oko 350 e remont,jedna nova dizna cak 300 evra(govorim o DCI motorima),a 4 dizne
![]() ![]() izvinjavam se na malo opsirnije postu,ali eto rekoh da podelim ono sto sam saznao,nacuo za ovo vreme otkad resio da kupim auto,otkad pratim ponudu auta,od majstora,vlasnika vozila, "analiticara" ![]() vi preporucite i dalje,i kazete sta mislite...hvala i pozdrav Dodato: A da zaboravih i to da pitam...Sta mislite o hyundaiu?Konkretno me zanima sonata od 2002 godista...malo se teze nalazi ali ima...Kakvi su ti korejski automobili?ima li neko iskustva s njima ili konkretno s pomenutim modelom?hvala i pozdrav jos jednom Promijenjeno od Milan$ (23.06.2010 u 23:07 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Vredan član društva
|
![]()
a vidim sve si gledao osim japanaca... nisana jedino izbegavaj jer su mu bas papreni delovi, mitcubishi onako, a ostali su sasvim podnosljivi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
pa ko ostaje onda?toyota i honda?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
nema potrebe za izvinjavanjem, ali rekorder si po velicini posta na forumu ja mislim
![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Stvarno kod kuće
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Vredan član društva
|