|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Ljudi citam i razmisljam... Ako je nesto sirovo i tvrdo u smislu zvuka ,to bi trebalo da je dobro ,zar ne? Kad uzmes da sviras akusticni bubanj on zvuci sve samo ne meko i ispeglano ka sto bi vi pojedini hteli da to bude...mozda u studiu ,ali brate, na svirci se trazi cvrst i sirov ton,a to daje korg ,i Audia takodje sto se ritmova tice ,loop ovani ritmovi na njoj ubijaju bukvalno...Tyros 3 ne spominjem jer nisam imao prilike da ozbiljnije baratam sa doticnom klavijaturom i ne podcenjujem je ni malo....i potpuno razumem Marka,a i ja to volim,kada roka DJ ko lud da se posle toga ja ne uprdim s klavijaturom...zbog te mekoce sam pobego od rolanda ko djavo od krsta i u pa2x nasao utociste. Audiu sam probao,onu prvu,princip je isti, i da se ne bih ponavljao ovde je to moje licno iskustvo http://www.yu-midi.org/forum/showpos...4&postcount=11
Sa Pa2x nikad ne bi preso na audiu... Vise sam za varijantu da ne jedem 'leba i da kupim pored pa2x i modul audie i onda ne bih imao oko cega da se cimam...ipak trenutno ne postoji aranzer koji sve to pruza od jednom...ali realno gledano sto se tice mogucnosti,sound-a ,ritmova,loop-ova,semplova i baratanje sa svim tim Pa2x je najkompletniji za zivi nastup. Promijenjeno od Vex (01.09.2010 u 02:52 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.12.2006
Mjesto: Leskovac
Godina: 45
Downloads: 586
Uploads: 5
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
konacno realno misljenje o pa2x,bravo vex,delim misljenje da nijedan ziv bubanj ne zvuci meko,a poenta semplova i svega je da se prenese realan ton nekog instrumenta...pa2x je trenutno a i vec duze vreme najbolja klavijatura na trzistu ali ima i dosta mana.najvise me nerviraju kineski jeftini delovi koji su korisceni u njoj,tipa led diodice i tasteri a cena joj je bila astronomska kad je stigla u srbiju,ja je imam od prvog dana i prilicno sam se nervirao u pocetku,a i dan danas zato sto sam imao rolanda koji je imao hiljade korisnih funkcija za pravljenje ritma u njoj dok za korga ili moram u kompjuteru na 2-3 razlicita programa ili da sve radim rucno(sto uzasno nervira )
a mislim i da korg moze biti i dovoljno i mek i sirov samo se treba lepo nastelovati, a marko je u pravu na jakim ozvucenjima pa2x-u nema ravnog,tu je tata izlazi samo tako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Nishki
|
![]()
Odredite mesto, vreme, rastojanje i dolazim sa E80!
![]() ---------------------------------------------------------------------- Kako nije tema o uporedjuvanju klavijatura svih proizvodjaca,molim da vasi komentari budu u vezi sa naslovom teme! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 25.02.2010
Mjesto: Beograd
Downloads: 145
Uploads: 9
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: pa2x pro
![]() |
![]()
Imam par drugara ovde koji "voze" samo klubske svirke ovde po Beogradu,gde se trazi taj groove,po njihovoj prici T3 je za to tata,decko koji trenutno prati Miju Borisavljevic,koristi pa2x,u razgovoru sa njim kaze da se malo pokajao sto nije uzeo t3...i ja sam se na pocetku kada sam pazario pa2 imao taj "crv sumnje" -"mozda sam trebao tyros",mada korgonja ima neke stvari koje tyros nema...cak mi je i decko u mitros m. koji inace ima t3 dok sam uzimao torbu rekao,"neke boje i stvari koje ti imas na pa2,ja mogu samo da sedim,gledam i placem''...sada,sve je stvar rezije
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ma ketron je azdaha...pogotovo kad ga sredi ovaki majstor kao ja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.12.2006
Mjesto: Leskovac
Godina: 45
Downloads: 586
Uploads: 5
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
sve sto sam video o ketronu na web prezentacijama je impresivno,mada su sve klavijature na prezentacijama impresivne a posle od nas zavisi da li ce zvucati ovako ili onako,voleo bih da negde u srbiji vidim i cujem nekog ko ga ima i ko je imao strpljenja da radi sa njim i da ga sredi za nasu muziku
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|