|
![]() |
#21 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
klaviatura je popavljena laksi sam za 400 eura u problemu je bila maticna ploca...jbg nisam imao vremena cerati gore dole kad svirke cekaju hvala svim drugovima koji su se javljali
pozz Mile
![]() |
#22 |
Vredan član društva
|
![]()
uuuf..lepu svotu si odvojio!
![]()
![]() |
#23 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja sam imao isti kvar kad sam ga kupio. Svirao sam na njega par mjeseca i dogodilo se isto.
Uzrok kvara je bio loši napon. Zbog lošeg napona je otišlo napajanje. Probila je izmjenična struja iz napajanja na matičnu ploču. Srećom još garancija nije istekla pa je prošlo kao tvornička greška. Poslije toga uvijek na svirku nosim UPS i od onda nemam problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo ja upravo imam slican problem sa pa800. Trenutno je na servisu. Ukljucio sam sint,nisam znao da je slaba struja. Svirao sam oko 3 minute i odjednom mi zakova.Samo se cuje zadnji zvuk sto sam stisnuo i neprekida dok se sint neugasi.Kad sam dosao kuci ukljucim ga kad ono plav ekran.Ponovo ga upalim i pocnem svirati,nakon 3 minuta ponovo zakuje.Bojim se da nije maticna dreknula od slabe struje.Inace, ovo je bio jedini put da sam ga upalio bez korektora napona i eto belaja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|