|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Naravno da može i u XGworksu. Ali ako VUNIMRAV ne pronalazi podatak s tim programom možda mu pomogne ovakav pregled.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Druze,hvala ti na svemu,probacu sutra,danas idem sljakati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Odomaćeni član
|
![]()
kolega casper, pitanje, zašto mi kad u XG Worksu spustim tempo na MAIN A i kada stisnem FILL IN iz MAIA A da pređe u MAIN B, FILL IN mi bude također usporen kao MAIN A, a kad iz B prelazim u C ili D sve je u normalnom tempu???
![]() |
#24 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Ne bih znao ovako na daljinu, pošalji mi ritam pa ću pogledati što je.
Dodato: Sjetio sam se u čemu je problem. Vjerojatno ne stisneš na vrijeme Main A prelaz. Samo trenutak zakašnjenja i ne očita se inofrmacija koja se nalazi u prvom taktu, a koja određuje brzinu za svaki dio styla. Zato ostane brzina od Varijacije A koji je posljedni svirao. Rješenje je, ili stisnuti prelaz na vrijeme ili upisati dodatnu vrijednost tempa u struktri styla i postaviti ga u FillInA. Za svaki slučaj je unesi na dva ili tri mjesta, quantiziranu po 16 - inkama. Promijenjeno od casper (31.08.2012 u 08:56 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | tonijo (01.09.2012) |
![]() |
#25 |
Odomaćeni član
|
![]()
Moram unositi vrjednosti na 2,3 mjesta ponovno iako je sve isti tempo ali nema veze, to je sitnica, bitno da radi, hvala još jednom, i ako uđem u syle creator sve mi poremeti što se tempa tiče, to vrijedi isto za Style Tempo Editor, baš ne smijem ulazit.
P.S. da li znate možda kako da ubacim dio MIDI-ja u XG Works, u recimo jedan takt, iz Easy Drummera bi ubacio partove na prelaze u XG Worksu ali ne mogu ga nikako učitati, mjenjao sam i extenzije ali ništa?
Yamaha Tyros 5 76, Korg Krome 61, Dallape ORGANTONE, RCF 735 MK IV, Midas MR12, Honda TRX 400 - 4x4. Promijenjeno od tonijo (02.09.2012 u 15:12 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Bitno je da si se snašao što se tempa tiče. Nakon ulaska u Style Creator u klavijaturi, promjene se mnogi podaci unutar Styla. Treba biti oprezan i imati backup onoga što se radi.
Ne poznam Easy drummer pa ti ne mogu točno reći kako da ga kombiniraš sa XGW. Ako želiš kombinirati dijelove neke MIDI datoteke sa stylom kojeg obrađuješ u XGWorks onda to radi preko Plug-in > Importer > Add. Tako unesen MIDI možeš rezati u dijelove te ih kopirati na željene pozicije u Style. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | tonijo (02.09.2012) |
![]() |
#27 |
Odomaćeni član
|
![]()
Tooooooo se traži...kolega casper hvala po ne znam koji put, čim zazimi, prvi odlazak u ZGB idemo na mezu i piće...... il ako još Fazeru promješam ulje do kraja ljeta, ali nema se vremena, sto obaveza, zato mi je zima omiljeno godišnje doba, i za druženje, i za vježbanje i za surfanje.
pozz
![]() |
Favoriti |
|
|