|
![]() |
#21 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.10.2012
Mjesto: Beograd
Downloads: 0
Uploads: 2
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg Pa80
![]() |
![]()
Ja ovde ne cujem bas nigde.. Svirka i nije tako losa.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Vredan član društva
|
![]()
I ja nisam cuo basa uopste, jer sam snimao samo iz lefta, i moguce da je tu propao bas, kupicu danas drugi kabl pa cu da snimim nesto, hvala ipak kolega na komentaru...pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Desna ruka je odlicna kao i uvek i leva sto se tice akorda (ti znas da o tvojoj svirci mislim sve najbolje), ali ajde molim te uzmi kabli i snimi ovo lepo....Desna ruka sve extra, a aranzer sekcija, pa kao da je neki Korg iz metalnog doba....Nista se zivo ne cuje aranzer....Bas-a nigde nema, kontra gitara mnogo brlja, drum takodje....Znaci, uzmi onaj kabli kao sto sam/smo ti rekli, i bice mnooogo bolje, jer kad sam dolazio, znam kako ti se cuje Pa800.....Dobro je sredjen, samo taj kvalitet, zvuk i sredjenost prenesi na je*ena 2 kabla....Nisu ona skupa.....Nikakva uvreda ili nesto slicno....Nemoj da shvatis pogresno, nego uzmi taj kabli da sve bude 93480293 puta bolje....Uverices se i sam u to....Pozdrav i sve najbolje zemljak....Vidimo se
![]()
[IMG]http://dc613.*******.com/img/_agad48s/s3/0.4491904543559744/Roland_2.jpg[/IMG] Promijenjeno od AcaG600 (08.11.2012 u 22:14 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo neka rumba(ne zamerite na greskama, nije bio moj set u klavijaturi, samo sam probao rumbu, pa su se greske desavala kada sam trazio boje), Pozdrav i komentari dobrodosli...
Promijenjeno od negovan90 (29.01.2013 u 20:08 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Vredan član društva
|
![]()
Zar nema u postu hark player i Rumba ?
Dodato: Evo neka rumba(ne zamerite na greskama, nije bio moj set u klavijaturi, samo sam probao rumbu, pa su se greske desavala kada sam trazio boje), Pozdrav i komentari dobrodosli... Promijenjeno od negovan90 (29.01.2013 u 22:22 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Vredan član društva
|
![]()
Ne znam za vas, ali oni prvi snimci meni zvuce dobro, lepo odsvirano
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Vredan član društva
|
![]()
U pravu si kolega, na ovom zadnjem snimku je ritam nekako tih, ali to nije bio moj set, stavicu ovu istu rumbu sa mojim bojama, i snimicu i jos neke snimke pa recite misljenja...Pozz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Vredan član društva
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |