|
![]() |
#21 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.09.2006
Mjesto: Brussel/Bg
Downloads: 6
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Interesi: Muzika, automobili
![]() |
![]()
svaka cast kezo777
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.12.2006
Downloads: 153
![]() |
![]()
nije to cast volim kad se neko kuzi u klavijature,pa nisu ni blizu slicne a kolege mi lupaju kontru imam g 70 otkad je napravljen i sad neko da mi o necem prica,ne kuzim to,jel itko na ovom forumu uopce poseduje g 70,pa da malo porazgovaramo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.09.2006
Mjesto: Brussel/Bg
Downloads: 6
Interesi: Muzika, automobili
![]() |
![]()
@kezo777
E drug, posto ga ti izgleda jedini i imas, ajde onako realno ga opisi, jer ja zelim da ga kupim. Na forumu sem za korga ne mozes cuti a ista valja?! Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.12.2006
Downloads: 153
![]() |
![]()
evo kratak opis i karakteristike od mene:max poly=128 voices,multimimbral 32 parts,harmonic bars 9 kom,ritam sekcija interni 285 ritmova u 12 grupa,externi neogranicen,style cover,song cover,style composer,midi to style(yes),one toch 4 registrations per style,song finder,style finder,sequencer 16 track with micro mode,display color1/4 vga(touch screeen vith simulated graphic),user program 144 internal,via external memory unlimited,vocal harmonist,4 presets,2 harmony modes,vocoder 24 presets,effect processors noise gate,compressor,reverb 9 types,delay 9 types,memorija fdd,interna ssd,externa memory card(smart media,microdrive,compact flash,memory stick (do 8 gb),duzina 1300 mm,tezina 20.5 kg,76 tipki klavijatura,im jos toga puno za pisati,meni je kljava ok,ako te zanimaju detalji najbolje ti je otici na rolandovu stranicu,mozes sve da skines tamo,pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.05.2007
Downloads: 216
Uploads: 2
Interesi: pecanje
![]() |
![]()
Šta je bolje G-1000 ili E-60 ,hoću hiljadarku da zamenim za ovu mašinu pa ne znam zna li neko nešto konkretno da objasni. Da li je uopšte pametno to uraditi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Roladnd E-60 ne samo da je kvalitetniji i bolji od G-1000 nego i od popularne VA serije Rolanda. Ipak radi se o novitetu i svaki noviji synth je po defoultu bolji od prethodnika (naravno ako je u istom razredu). To ističem jer primjerice GW-7 je Rolandov novitet pa opak je mačak u vreči. No da ne skrečem s teme. Imao sam prilike neki dan isprobati napokon E-50. Dobar aranžer, mastan ritam, fine boje i da se i te kako raditi na njemu. Usporedio bih ga s KORG-om Pa50 s kojim je nekako najsličniji prema strukturi i mogučnostima, s time da bih (ne zato što sam KORG-ovac) malu prednost dao Pa50 s obzirom da su mu svi tvornički ritmovi editivni tj daju se prekucati što kod Rolanda nisam našao. No Roland je opet otišao korak dalje s USB konekcijama, touch screen color display-em, mislim da čak ima i vocoder, softwarom MIDI to style i još brdo toga čega Pa50 primjerice nema. No E-50 je ipak mlađi od Pa50, pa je stoga realno i reči da je barem meni nijansu bolji prema onom što pruža. Mislim radi se o osobnom uvjerenju i faktima. No vjerujem da će i KORG uskoro izbaciti logički razmišljajući Pa-500 jer s Pa-800 je isprobao reakcije na tržištu. Pa1X i G-70 su gornji razred i prema kvalitetu i cijeni. Kad gledamo jeftinije modele prema nekakvom rasporedu izlazili su G-1000, pa I-30, potom VA-7, pa Pa80, pa G-70, potom Pa1X, pa Pa50, sad E-80 i E-60/50, zatim Pa-800, ... e sad bi mislim bio red na Pa-500. Vidjet čemo što će donjeti i kakav će biti. Kolika će mu biti cijena. Radi konkurentnosti trebao bi koštati kao E-50 (oko 1.000 €). U biti kako ništa drugo mogu samo reči da mi je teenutno po designu Rolandova E serija najlijepša od aranžera. Da bih dao konačnu kvalitetnu ocijenu o E seriji morao bih je imati doma minimum tjedan dana. Ovako sat-dva u music shopu su premali za neki kvalitetniji sud i ocijenu. Sve u svemu prodam li Pa50 sigurno ću za taj novac kupiti E-50, barem su mi prvi utisci vrlo pozitivni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
kreso svaka masina ima svoju lepotu
svaka na svoj nacin ima draz nego daj javimise dati jadam boje sa pa 50,80 i ritmovi i boje sa roma sve sam zivo napravio zvuci do koske jos jednom svaka cast sto pomazes ljudima tu na yu-midi to je retkost bilo bi lepo kad bi dosta kolega radilo na tome pozdrav legendo imas sve od mene u profilu cujemo se |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
g70, roland |
|
|