|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Drugar foruma
|
![]()
Uf... Trudim se da ono sto doktori prepisu spovedem u delo i "izbacim" pacijenta sto pre na nogama iz bolnice. Kod nas bi me neki zvali "brate" neki "sestro"
![]() ![]() Pecanje.... Pa postavicu sliku da vidite kolike ribe ovde "fatamo". Mozda ce Alix i ostali zaljubljenici u ribolov posle toga pozeleti da dodju u "prijateljsku i radnu posetu"! ![]() p.s. Kreso, sanjamo isti san! ![]() Promijenjeno od Jugo (15.04.2008 u 18:24 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Godfather
|
![]()
Pa uplatite onda bar tiket...
![]()
![]() |
#23 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ja sam Ginekolog...sve zene u komsiluku pregledavam redovno..i odrzavam....hahaahaa
![]() |
#24 |
Nishki
|
![]()
Kako se dele ZENE?????
![]() NA "POSTENE i "MEDICINSKE SESTRE"........ ![]() ![]() Plemenit je to posao....... svaka cast!!!!! Mala sala!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Godfather
|
![]() ![]() ![]() ![]() Ovo za med. sestre josh nisam chuo, ali istina je! ![]()
![]() |
#26 |
Vredan član društva
|
![]()
...pa evo posle silnih direktora,inzenjera,profesora,magistara jedan obican konobar!!!!
...to mi je i glavno zanimanje,sve ostalo je hobby!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Drugar foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Odomaćeni član
|
![]()
Bavite li se necim drugo osim muzike ?
Znam da ima puno koji ne zive samo od muzike pa imaju i neka druga zanimanja ... Voleo bi cuti ko sta radi drugo u zivotu!? Lov i ribolov se ne racuna ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Vredan član društva
|
![]()
Samo muzika i nista drugo!
Ranijih sam godina bio security(ambasada,banke,pratnja novca,licno obezbednje,kontola..itd)ali sam napustio,jer je veoma stresan posao.Za sad se nadam se da necu trebati da trazim dodatni posao.
![]() |
#30 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Mizika iskljucivo samo kao hobi i sigurnosni ventil protiv stresa ,melem za dushu
![]() Inace ono malo slobodnog vremena sto imam posvecujem u prvoj liniji porodici.....pa osobama koje su mi drage i sa kojima se rado druzim i dopisujem.....a za pecanje bas i ne ostane puno vremena ![]() Skoro da zaboravim.....kuca poso.....i sve ostalo oko kuce :-) Promijenjeno od gega (23.02.2011 u 13:47 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
još, osim, radimo, tezgarenja, Šta |
|
|