|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.05.2006
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
U subotu smo radili u jednom manjem diskaću ma sve za pet samo mi se nije sviđalo kad sam vidio redare znam dečke i znam da su veliki problemi. Sve je bilo dobro gosti veseli štimung da nemože bolje sve tako negdje do dva sata. Jednom od redara koliko sam ja vidio dva nepoznata gosta su išla na živac i kako je bio pijan znao sam da će doć do sranja.
Momci su sjedili na stolicama i na druge su digli noge onda ih je luđak došao opomenuti da to ne rade a drugi su se penjali po stolu to mu nije smetalo. Jebiga jednostavno znaš da će doć do sranja osjetiš to i tako je i bilo. Ma briga me nek se budale udaraju samo su bili malo preblizu mjestu na kome smo mi stajali. Kad su se počeli tuć odmah su mi otišli na zvučnik nemoš ti budale ustavit jedni udaraju drugi razdvajaju al nastradaće meni oprema a za njih me zaboli. Nekako buraz uspije uhvatit kutiju da ne padne ja stao ispred klavijatura odgurujem ih al ne vrijedi. Dođe buraz do mene pa onako bratski počnemo udarati po svakom ko priđe bliže od metra do mjesta gdje mi stojimo. Moram reć da nijedan nismo mali buraz stotinjak kila ja nekih 95. a nismo debeli ima nas u visinu. Malo su se odbili od nas kad jedan od redara dreknu (inače buraz od ovoga što je napravio sranje) mislio sam da je radio nož ili nešto tako, međutim ne tip mu je odgrizao dobar komad uha a on njemu bocu od glavu i tu bi kraj. Druge ne spominjem oni su se samo šakama obračunavali mada na kraju niko nije znao zbog čega. Redara koji je ostao bez uha inače zovu Roki ja sam mu dao prijedlog kad se sve smirilo da ga od sad zovu Holyfield. Posle je došla policija i hitna za tipa sa polupanom glavom. Redari mene naveli za svjedoka još mi govore šta bi trebo reć ma zajebi prijatelju mogli ste mi toliko štete napravit ja u više od 15 god. nisam ni ujednoj tuči u kafani ništa vidio pa ni u ovoj i budi sretan što je tako. Šta bi ste vi kolege rekli na ovo i kako se vi ponašate u ovakvim situacijama a znam da ih je bilo i da će ih nažalost biti?!!!!!! |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
bez, kad, ljudi, moji, opreme, osta |
|
|