|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
sponzorusa ili ne jebiga...radi se o tome kakav ce poso napravit
pojebo mi se kompjuter pa sam moro nanovo sve instalirat pa sam izbrfiso neke snimke od subote prosle sto sam radio sa jednim pjevacem (hajvanom) da vidite sta je pjevac i kako se gazde kafana otimaju za njega gdje ce pjevat. radi se o tome da sa njim mozes samo otic za baksis svirat i oparices se... necu da govorim kakve sposobnosti vokalne ima...cuete i sami cim snimimo nesto opet pa necete vise ove fufice ni komentarisat ova je bar u ritmu ![]()
![]() |
#22 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 29.01.2007
Downloads: 919
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 8 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
to sto svako snima uopste nije cudo neka malo i muzicari zarade,ali to sto ovo neko slusa je jako veliko cudo, sto se tice ovog spota imase sta pogledati ali nemogu zamisliti da neko ovo slusa u autu npr.
Dodato: Ne odvajaj se od tvojih ILUSIJA i SNOVA.Jer kad nestanu,postojaces i dalje ali prestaces da zivis.
Budite zahvalni savjetima, a ne pohvalama ! Promijenjeno od vazdagazda (03.02.2009 u 20:29 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Drugar foruma
|
![]()
Pa nije ona jedina ima ovakvih na hiljade!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.10.2007
Downloads: 615
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
ma ne moze vala svako pjevat sta ako nemas PARA sta onda .....???pozzz
![]() |
#25 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.01.2007
Downloads: 122
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg M3,Korg SP250
![]() |
![]()
Onda moraš ići težim putevima,i UŽASNO se mučiti...Retki su oni koji su STVARNO kvalitetni,a da su uspeli bez para...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.10.2007
Downloads: 615
Uploads: 2
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
u pravu si atankovicu slazem se ....
![]() |
#27 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
ove sto nemaju para imaju masinu, a nas muzicare netreba da brine sto snimaju oni koji nemaju pojma.Tu ja jedino malo pravde vidim u odnosu pjevac muzicar.A imam i drugo misljenje i to: ja mislim da su ovi nepjevaci toliko bolesni da im je vaznije da se vide na televiziji nego da nauce da pjevaju ili barem sklope neki tekst koji ima smisla.
![]() |
#28 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
gazda mislim da si u pravu, pjevac/pjevacica moze imati bum u nekom razdoblju i zaradit dobru kintu, ali to ce kratko trajat i kasnije ce biti zaboravljeni, dok recimo muzicari, npr harmonikasi, uvijek mogu dobru kintu zaradjivat i nece bit zaboravljeni, recimo Kemis, prije bio stvarno bum, pravio prejebana kola, ali gdje je danas? I danas je Kemis jednako uspjesan, ako ne i uspjesniji i danas on pravi aranzmane, ima svoj studio i uvijek ce ostat legenda i moce profitirati do kraja zivota, iako nije toliko vidjen na televiziji ali nema veze. P.S. Drago mi je sto pjevace nazivate pjevacima, a harmonikase, klavijaturiste, gitariste i resto MUZICARIMA. Jer mnogi pjevaci nemaju pojma o teoriji muzike, ni iz kog tonaliteta sviraju pa dalje, cast izuzecima npr. Sasa Matic legenda. Pozdrav svima
![]() |
#29 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Nedavno na jednoj svirki kaze mi pjevac daj mi malo echa,ja mu velim pa zar nije dosta brate pocelo vec da mulja,a on ce nato
![]() Dodato: i nije gazda nego vazdagazda,a to se ne odnosi na mene vec na frazu iz stare pjesme Nervozni postar "Nepricaj mnogo moja ljubavi"
Budite zahvalni savjetima, a ne pohvalama ! Promijenjeno od vazdagazda (07.02.2009 u 21:14 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|