|
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Zasto nema vazduha u Zemunu? - Sve otislo u Air Max!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
|
![]()
jedna zagonetkica:
vozite se autom u pustinji, i ganja vas lav... trebate uradit jednu fintu da ga zbunite... sta cete uraditi??? ODG: upalite lijevi zmigavac i skrenete desno... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
prica cigan kako se proveo na safariju:
-idem ti ja pustinjom,pesacim,nigde nicega,ni kamena,ni trave ni drveta ni cveta..nista,samo pesak,kad odjednom ispred mene iskoci lav..ja kud cu sta cu popnem se na drvo.. -e bre cekaj pa kako sad drvo,malopre si rekao da nema nicega? a ciga ce: -ma zajebi stvar,lav je to.. ![]()
![]() |
#4 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
neki junak jase na konju kroz sumu i cuje kako neko zove upomoc. pridje on blize a tamo na jednoj strani vezana za drvo jedna divna lepa princeza a na drugoj strani jedna ruzna vestica ... obe ga mole da ih odveze .. naravno on pridje princezi i u tom momentu kad je hteo da je odveze kaze mu vestica: "ako mene spasis ispunit cu ti 3 zelje!" razmisli on razmisli - kaze ajd da spasem vesticu. spasio on vesticu i ona ga pita koje zelje ima. kaze on "jel vidis mog konja? hocu da imam toliko misici na grudi kao moj konj! hocu da imam onu stvar koju ima moj konj isto toliko veliku i hocu zlato i dukate koliko moj konj moze da nosi!" i tako mu vestica ispunila zelje ... krenuo on kuci i kad stigo vidi ga njegov rob i pita ga: "gazda, odakle tebi toliko misici? a i kosulja ti pukla .." kaze junak "ma nije to nista, da vidis koliko zlato sad imam!" na to ce rob: "jao gazda, stvarno mnogo zlato imas!" kaze junak: "ma nije to nista da vidis koliko mi je velika ona stvar!" skine on pantalone a rob padne u nesvest ...
zbog cega? nije bio konj vec kobila |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.05.2006
Mjesto: Rotterdam
Godina: 43
Downloads: 355
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: PA 800+Le
![]() |
![]()
Vratila se zagrebcanka sa odmora iz Bosne i hvali se prijateljicama kako je vidjela ku*ac.
Prijateljice je zacudjeno pitaju: Sta je to? Ma to vam je isto kao pimpek samo dva-tri puta vece. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Chuk Noris se prijavio na 48 sati svadba. I ozenio se za sat vremena.
Zasto je nastala svetska ekonomska kriza? Chuk Noris je podigao kredit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Došla baba sa nožem zabodenim u koleno kod doktora. Pita je doktor:
- Zašto ste to uradili? - Htela sam se ubiti. - Pa kud baš u koleno? - Pa meni su rekli, dva prsta ispod sisa. ![]() Dolazi covek u ambulantu i pita medicinsku sestru: - Oprostite, gde se daju injekcije nedeljom? Sestra odgovara: - U debelo meso, isto ko i ponedeljkom
![]() |
#8 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Isao policajac putem i odnekud dune vetar pa mu obori sapku sa glave i poce da je kotrlja,a on juri,juri za njom i jedva je nekako sustize pa onako iznerviran stavljajuci je na glavu rece:"O turim te na k...c"!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Sedeli celavi covek i covek koji muca...i tako pita covek koji muca celavog: kkkkkkkkkooooooooollllllliiiiiiiiikkkkkkkkkkoooooo o pppllllllllaaaaccccc...aaassss bbbbrrrrrriiiiijjjjjjjaaaaaaaanjjjjjjjjjee??- mnogo manje nego ti racun za telefon
![]()
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Pricaju dva indijanca preko fona... Kaze jedan:
-Brate ae na bleju... -Ne mogu brate bolestan sam... -Pa sta ti je jbt??? -Pa evo je*em sestru... ![]() ![]() ![]() Bolestan vic, ali dobar! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|