|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.10.2010
Downloads: 79
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
I da li ste uspeli makar da preimenujete u songbooku STS. Sve katancice sam izkliktao i nece... Ni kad povucem boju iz performansa i zelim da je zapamtim u STS u nekoj pesmi nece... Hvala...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.08.2011
Downloads: 241
Uploads: 14
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Da nemam Pa3x iskreno,čitajući neke postove i ja bi se preplašio u cca 1god. nikad u svirci nije zakazala.Svi koji učitavaju setove sa prethodnih korgova(pa800,pa2x) preporučio bi im da sounde iz starog seta učitaju jedan po jedan a ne zajedno cijeli set i ne bi trebali imati nikakvih problema.Nakon toga više nema potrebe tako nego se učitava (i sprema) kompletan set.Nije nužno da se poslije problemi javljaju ako se učita kompletan set ovako se malo vremena ''izgubi'' ali mislim da je sigurnije.Ja sam tako radio i nikad nikakvih problema sa semplovima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
može biti,al ja sam učitao set odmah od pa1x i to radi bez greške,mislim da global ne bi trebalo vući sa starije klavijature...to ne valja
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Ma klasika... Nema tu sta mnogo da se kaze.... Btw... Javlja mi se bug, automatski se pali auto fill kad udjem u songplay mode.
Sent from S3
![]() |
#5 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.03.2005
Mjesto: Zepce
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Interesi: KORG i web design
![]() |
![]() Citat:
Dodato: Like!
Sent from Commodore 64 _______________________________ Ne daju mi da se potpisem ![]() Promijenjeno od DaCappo (25.09.2012 u 21:55 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.09.2008
Mjesto: Novi Sad
Godina: 46
Downloads: 41
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 58 puta u 56 Postova
Instrumenti: Korg pa4, Guerrini superior 2
Interesi: Auto - moto - karting sport i još jedno brdo stvari..... :)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Pa kazem ja... i to ga iskljucim,pa prebacim na Style Play,pa kad se vratim na Song Play,auto fill se opet sam upali... Bzvz... A sta ce Auto fill u Song Play??? Nema smisla...Klasican BUG.
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.07.2009
Mjesto: Kacarevo
Downloads: 498
Uploads: 20
Zahvalili mu 32 puta u 30 Postova
Instrumenti: korg Pa3x i dallape
![]() |
![]()
Odem ja sinoc na svirku, palim klavijaturu i imam sta da vidim. Ekran se potpuno izmenio. Gore gde je naziv ritma, nista ,ne pise, vamo desno gde su one tri bolje koje cine performans i pad i to sve prazno, dole kada prebacim na sts da biram boju preko ekrana i tu sve prazno, ali zanimljivo je to da ja preko ekrana odaberem sts1 isto kao i ritam i on odreaguje. Tempo kada upalim klavijaturu je 0 i krenem da vrtim tockic on ide123456 itd, ali kada stisnem sift i tempo normalno ubrzava i na dobroj je brzini ritam. Transpose je 0, ali radi, samo ne pokazuje da ga je zamenio, takodje i akord koji drzim. E sada, kada udjem u performans ili u favorit, ekran radi normalno. Kada sam hteo da sacuvam set, i hteo sam neke fabricke banke ritmova da sacuvam, nisam mogao. Moga sam samo set. Klavijatura normalno radi, i imam os1,11. Ne znam da li me je neko razumeo. Moracu da slikam pa da ubacim ovde. Sutra cu da ubacim ovaj novi os pa cemo da vidimo sta je.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Ne kad izadjes... U style play si i prebacis na SONG play-pojavi se... Ja ga ugasim, vratim se na style play i opet prebacim na song play - auto fill se sam upali.
Sent from S3
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.09.2008
Mjesto: Novi Sad
Godina: 46
Downloads: 41
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 58 puta u 56 Postova
Instrumenti: Korg pa4, Guerrini superior 2
Interesi: Auto - moto - karting sport i još jedno brdo stvari..... :)
![]() |
![]()
Slabo koristim song play ali....da nisi slučajno prvu postavku u song play memorisao sa upaljenim auto fill-om...?...
Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|