|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#321 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.08.2010
Godina: 39
Downloads: 48
Uploads: 4
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg PA60, Roland E-96, Korg X5D, Accordion King, Prim Gilga, Ibanez R10
![]() |
![]()
Takodjer se pridruzivam pohvalama nacina rada foruma. Nedavno sam se registriro i zaista ima mnogo toga da se nauci i rjese neki problemi. Inace sviram u bandu sa 5 clanova+pjevacica (koliko sam vidio pjevacicu svako posebno naglasava ne smatra se kao clan band-a heheheheeh, sala). Primoran sam da sviram bas sa lijevom posto nemamo basistu a radim takodjer i na aranzeru. Nadam se da cu pomoci koliko god mogu i da ce biti nekakve koristi od mene
![]() Pozdrav svima!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.09.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Veliki pozdrav svima iz Mostara. Nov sam član na sajtu,al već dugo u poslu. Eto,druzit cemo se. Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.09.2010
Mjesto: Kraljevo
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: KORG PA-500
![]() |
![]()
od skoro sam clana sajta super je sve pohvale,inace zivim i radim u kraljevu dugo godinina nisam svirao tako da se polako vracam u formu i ja cu pomoci ako nesto budem znao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.08.2010
Downloads: 71
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav ja sam novi clan , sviram klavijaturu(korg pa 50) cuo sam za vasu stranicu i registrirao se. imam mnogo pitanja pa se nadam da sam doso na pravo mesto... pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Dobro dosli
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Bolje Vas nasao. Eto ja tu i tamo. Zivotarim...sviram ali uglavnom za svoju dusu. Zivotna greska: Menjao: Korg is50B+behringer modulajzer+Dva zvucnika 250w + mikseta EMX640 Za Roland E86. Strasno. Display na korgu je bio prsnuo i napravim zivotnu gresku. Doduse bilo je to kada su te klavijature i bile IN,ali ...sam ,,malo" pozurio i preterao. Sada imam Pa500.Inace volim da diskutujem iako me mnogi ispreskacu,stvarno bez razloga,...valjda su pametniji-sta li je? Al nisam od oni koji se nastavljaju pa tako. Nisam podstanar al cu uskoro biti ako me stanari proteraju zbog njima glasne muzike (zvucnici klavijature). Imam dosta drugara na netu i po forumima...i tako. Sada ih imam duplo vise ako me opet neko ne slogira. Ja razumem da nekad pobenavim,..ali smisljati 2 sata jednu recenicu da bi nekog doskocio...to nerazumem.
Hvala vam svima unapred na lepom druzenju i zabavi. ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@miditone
Dobro nam dosao. Pre svega da ti kazem, i mi volimo da diskutujemo o klavijature, ali samo kad se ima sta korisno reci. Nepotrebno pisanje u svaku temu postovi bez razloga nije pozeljno. Ova zivotna greska ti je opasna nema sta! ![]() I odsad samo lagano na foruma, procitaj pravilnika i lepo cemo se druziti. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.09.2005
Downloads: 618
Uploads: 7
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Ja sam Zoran, iz Rijeke sam, imam 23 godine, sviram klavijaturu cca 6 godina, samouk.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.03.2010
Mjesto: Beograd
Godina: 35
Downloads: 218
Uploads: 4
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Yamaha PSR 3000
![]() |
![]()
Pozdrav,
Registrovao sam se pre pet meseci, red bi bio i da se javim.Dosta sam citao po forumu, jako je koristan moze puno toga da se nauci. Zivim u Beogradu, sviram na rolandu g 800. Krenuo sam sa sviranjem tek pre 5 meseci kod profesora i za sad samo tehnicke vezbe picimo ![]() 20 g nadam se da nisam puno mator za ucenje. Pozdrav svim dobrim ljudima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
Pozdrav svima. Ja sam se registrovao odavno ali nikako da se predstavim. Zovem se Dragan iz Novih Banovaca sam. Sviram na tyrosu 2 a imam i g 1000 i tr. Ja sam vec dosta skinuo materijala sa sajta i mogu reci da se nadje dosta dobrih stvari. Nesto sam postavi o download sekciju pokusacu jos sto budem mogao, da i ja doprinesem. Sve u svemu svaka cast ko je smislio ovaj sajt.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
novajlije, predstavite |
|
|