|
![]() |
#331 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.02.2006
Mjesto: USA
Downloads: 283
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
![]() |
![]()
Evo i odgovor na ovo pitanje oko izlaska pa3x na Americko trziste:
Po informaciji koju sam direktno dobio od coveka koji radi za Korg USA....stvari su ovakve.... S obzirom da je Americko trziste veoma prohtevno po pitanju kolicine a i same funkcije...planiraju da prve vece kolicine isporuce negde polovinom ili krajem Jula.... Razloga je vise a dva osnovna su , kao sto rekoh, kolicina isporuke i jedan koji ce biti interesantan verovatno svima ovde a to je .... update-ovan OS....koji ce konacno biti doteran poprilicno do onakvog kakv treba i da bude...bez bug-ova.... Znaci nema sinta u prodavnicama dok se OS ne sredi..... Podrzavam ovakvu odluku...strpite se, jos malo...I ja cekam na svoj.... Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Nishki
|
![]()
To mu dodje da smo mi ovde dobili klavijaturu na test?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Neee bata Mile
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Milance ti si moj brat i ja znam da si i sredio tvoju klavijaturu i da odlicno radi ali za poredjenje isto tako uzmi one Korgove koji su mrak sredjeni jer si verovatno slusao onu X seriju koji su u sebi imali razno-razne zive setove da ih ne "reklamiram" sad ovde i to zvuci kao kanta potpisujem ali ja znam da mi je zvucao Pa1xPro i Pa2xPro pa sad Pa3x pogotovo kao da imam bateriju haubica u njemu,znaci gruva pa prebija a znam i jos neke kojima je sve to radilo podjednako dobro
![]() ![]()
![]() |
#335 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Gospodine,ja ti verujem da je sve to tako kako kazes,ali i Milance je u pravu,mada porediti PA3 iz 2011 godine i e80 od pre 6-7 godine bas i nije umesno. Sacekacemo da vidimo da li ce Roland umeti da odgovori Korgu na pravi nacin,a do tada uzivacemo u snimcima pravih majstora sa PA3
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Cekaj gospodine,nismo se razumeli
![]() ![]() ![]() ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (27.06.2011 u 13:18 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Tako je Gospodine,svracaj na ovamo da se druzimo...a klavijature mogu da cekaju
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
A evo malo slicica kako Pa3x 61 izgleda kada se otvori
![]()
![]() |
#339 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.04.2009
Downloads: 48
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 90 puta u 46 Postova
![]() |
![]()
Marko upitao bih te samo jedno pitanje. Mozes li mi odgovoriti pod kojim se brojem vodi prvi ritam sa Favorit1 u musical resource? treba mi ta informacija zbok preuredjivanja Song Book sa PA2 na PA3 a jos nisam dobio PA3 kojeg osekujem ovih dana. hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Kao kod kuće
|
![]()
Marco7 Roland e80 kao i G70 imaju vokalist (vocal harmonist i vocoder) i radi extra,sve sto si nabrojao imas i na rolandu osim semplera.
Generalno mislim da je Pa3x odlicna masina,ali cena od 3000 eu je ipak malo previse. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|