|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.10.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Kad je Cak Noris bio najpijaniji?
Kad mu se rodio cale. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Tata kada ideš u javni wc jel ideš tamo gde piše M ili Ž?
Pazi sine, da ti kažem, nikad ne ideš u M to je za madam, mi smo sine žentlmeni!
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Šta je reko Steve Jobs prije nego što je umro?
iBok. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Šetaju dvije Mostarke ulicom, jednoj je 13 godina, druga je isto trudna xD
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.10.2011
Mjesto: Albstadt
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Harmonika Dallape, Aranzer Korg PA 50, Sintisajzer Korg Triton LE
![]() |
![]()
pomfrit i pomfritica se prze u tavi...
pa pita pomfrit pomfriticu: jeli mala jel hocemo da se przimo? a na to ce pomfritica: ne mogu, imam ketchup |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
|
![]()
Zašto štakor ima 4 noge?
Da na smetlište stigne prije cigana... -------- Potjerale kobre zeca kroz šumu. Bježeći od njih, zec sretne dabra i poviče iz sveg glasa: - Bježi, bre, dabre, idu kobre! - Ko, bre? - Kobre, bre, dabre! - Kobre! - Da, bre, dabre, kobre. xDD ---------- Otisao Mujo u Njemacku. Posalje ti on Fati telegram: - "Fato, iskopaj onaj mitraljez iz vrta, podmazi ga i vrati na isto mjesto." Vidi to postar i odnese u policiju. Policija dodje i prekopa vrt, ali nigdje mitraljeza. Mujo pošalje Fati drugi telegram u kome pise: - "Posto je prekopan vrt,ti sad posadi krompir"! Dodato: Dosao Cigo u vojsku i posta magaciner. Kapetan poslije mjesec dana dodje u kontrolu a Cigi fali sedam vreca krompira. Pita kapetan: - "Gdje ti je krompir Cigo?" A Cigo ce: - "Neš vjerovat drug kapetan, pojeli misevi." Dosao kapetan u drugu kontrolu a Cigi fale tri vrece brasna. Pita kapetan: - "Cigo, dje ti je brasno?" Na to ce Cigo: - "Neš vjerovat drug kapetan, pojeli misevi." Treca kontrola Cigi fale dvije vrece bibera. Kaze kapetan: - "Neces mi valjda reci Cigo da su misevi i biber pojeli?" Na to ce Cigo: - "Neš vjerovat drug kapetan, placu, suze liju, al' jedu." Promijenjeno od edinzulic (30.10.2011 u 20:29 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.09.2007
Downloads: 60
Uploads: 4
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Preko 7 okeana, 7 mora, 7 jezera, 7 planina, 7 drzava...ziveo je jedan zmaj.
Jedno jutro se probudio i rekao: Ma u pizdu mater i ja vise gde zivim. Kako se zoveš? -Јebo Јebić. -Šta si reko? -Pero Perić. -Šta ti radi tata? -Pravi brata. -Šta si reko? -Ma farba vrata. -Šta ti je mama po zanimanju? -Svemirska jebačica. -Šta si reko? -Ma operska pevačica. -Šta ti radi sestra? -Jebe po gradu. -Šta si reko? -Ma liže čokoladu. -Mrš na tablu! -Ko te jebe! -Šta si reko? -Nema krede. -Mrš kod direktora! -Nemam muda. -Šta si reko? -Ne znam kuda. On: Da li bi spavala sa mnom za 1000e ? Ona: NE ! On: A za 2000 ? Ona: Ne ! On: A za 3000 poslednja ponuda ? Ona : Okej - Moze On: A za 50 ? Ona: MOLIM ? Sta ti mislis sta sam ja ? -.- On: To smo VEC utvrdili , Sad se samo cenkaaamoo Promijenjeno od coki99 (04.11.2011 u 23:08 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.11.2011
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Dobar, dobar...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.10.2011
Mjesto: Albstadt
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Harmonika Dallape, Aranzer Korg PA 50, Sintisajzer Korg Triton LE
![]() |
![]()
Bio Mujo u bolnici, pa mu dolazi Fata.
Fata: Joj Mujo neces vjerovati sta mi se dogodilo na putu do tebe Mujo: Sta? Fata: Dodjoh ti ja sa taksijem i nemadoh da platim. Mujo: I sta onda? Fata: Reko mi vozac ovako...'il ces da mi odpjevas ili da mi pusis' Mujo: I sta si mu odpjevala? Fata: Pa Mujo, mislis da je meni do pevanja dok ti lezis u bolnici? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
KRVAVI
|
![]()
Kako prepoznas lalu na plazi?
Jede sladoled bricom...
![]() |
Favoriti |
Oznake |