|
![]() |
#371 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 10.01.2013
Mjesto: Iza sedam gora,planina i mora
Downloads: 1123
Uploads: 4
Rekao HVALA: 260
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Interesi: Interesi
![]() |
![]()
@Casper problem na tim JV Ritmovima,u Varijacijama ''svira'' Drum odlicno,podesim postavke u Style Creatoru,tj. JV Drum Kit je iz Custom Voice-a. Problem je na prelazima,odaberem Fill in A recimo,i stavim broj Custom Voice u Style Creatoru tj. u EDIT-u,i snimim tako,vratim se na ritam,opet svira Standard Kit,a kad odaberem Fill in A recimo u ASSEMBLY i stavim broj programa tacnije JV DRUM-a u EDIT,i vratim se u ASSMEBLY i snimim tako Fill in A,u tom slucaju svira prelaz ali na svakom taktu automatski bez mog pritiska, sa JV Drum KIT-om. Gde gresim? Nadam se da me razumete.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Radiš grešku jer se u ASSEMBLY tabu uopće ne mijenjaju vrste zvukova. Tu se rade razne vrste kopiranja.
Tvoj opis (postupak) uopće ne razumijem. Sigurno radiš nešto krivo. Čitaj pažljivo i uradi ovo. (Stavljamo JV DRUM na FillA) 1. dva puta stisni MAIN A (lampica mora blinakti kao znak da je FillA uključen) 2 u MIX consoli pod RHY2 odaberi JVDrum 3. odi u STYLE CREATOR i pritisni SAVE 4. nazovi Style novim imenom pohrani ga i testiraj FillA |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | NordX (11.01.2014) |
![]() |
#373 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
To je to. Uradio sam kako ste rekli i to je too!!!!Svaka cast!!! Imam samo jos jedno pitanje da li je moguce kod mene na Tyros-u 2 da,u Style Creatoru,obelezim LSB i MSB za sve Varijacije i Prelaze,ili moram pojedinacno da unosim 63 i 00,i broj Custom Voice-a?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Imam jedno pitanje.Kako da postavim neku improvizaciju ili nesto na Padovima,recimo imam neku improvizaciju i zelim da postavim na Pad 1,a ona je u Wav Formatu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Tu improvizaciju (wav) trebaš unijeti u klavijaturu, manuall str 104.
Nakon toga taj waw dodijeliš željenom MPC, manuall str. 169. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | NordX (04.02.2014) |
![]() |
#377 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
Da dodam. Ta improvizacija ti je onda jedino iskoristiva ako znas tacan tempo i sviras je u tom tempu.Jer tempo nece uticati na taj pad. Ima resenje i da se namesti da radi i u tempu. Ali ti treba neki program koji ce iseckati taj wave. Pisano je na forumu oko ubacivanja audio ritmova u Tyros. Ne mogu sad da nadjem posto pisem preko telefona. Poenta je da je sve moguce na Tyrosu.:-)
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio dmmacak za ovaj koristan post: | NordX (04.02.2014) |
![]() |
#378 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Hvala na odgovorima. Prelistacu manual
![]() Zanima me jos ovo,kako da u ritmu jednom podignem Bass ili Kontra Gitaru za oktavu +1? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Znam što te interesira ali tu "jednostavnu" opciju na klavijaturi nemaš. Možeš "djelovati" na neki kanal da svira "više" na par načina. Prvi je dug i naporan, tako da u STYLE CREATOR u tabu EDIT podižeš notu po notu za oktavu više. Drugi je da u tabu PARAMETAR, HIGHT KEY postaviš na najvišu vrijednost B. Time nećeš podići kanala za oktavu više ali ćeš dobiti učinak koji ti treba.
Za istu stvar (efekt) možeš koristiti neki od računalnih programa, MixMaster, XGworks, PRSUTI ... doslovce s par klikova podizati i spuštati note koje želiš. Reci s kojim želiš pa ćemo objasniti. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | NordX (05.02.2014) |
![]() |
#380 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Da probam preko XG Works-a,u sustini ne poznajem nijedan,jedino poznajem delimicno Tyros Voice Editor,pa sam mislio u njemu da podignem tu kontra gitaru za +1 i posle u ritmu da radi normalno. Ali kada pristisnem recimo G svira normalno,a cim pritisnem D,onda ide za oktavu nize,to se zove kod KORG-a cini mi se Wrap ne znam kako je na Yamahi nazvano.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|