|
![]() |
#31 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
pa dobro, pazi ako ces vec tako da gledas strogo..
ukoliko je kraden a ispostavis e da jeste odgovaraces za po krivicnom zakoniku za KD prikrivanja u laksem obliku. kazna je novcana ili zatvor. sudeci po vasem misljenju, trbea uzimati samo opremu po full ceni, pa ste mirni jel..kupi pa80 KORG za 1250e i ne razmisljaj ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banovan!
|
![]()
Da je ukraden isao bi on za manje pare,a ne 600 eu.
Sto se tice policije za tesku kradju smatraju sve preko 8000 rsd i sprovode istragu,komsija mi policajac. Bolero ona tvoja kljava je kradena zaboravio sam da ti kazem ne slaze ti se serijski broj sasije sa motorom. ![]() Promijenjeno od gokili (13.08.2009 u 19:08 sati) |
![]() |
![]() |
#33 |
Banovan!
![]() |
![]()
AAHAHAHA 8000 ... glupost!! kao sto sam rekao bez 100e nece ni da prave zapisnik a ne teza kradja (mozda bi za cokoladu
![]() slucajno mi je knjiga iz Krivicnog na stolu! teska kradja DEF: (Krivicni Zakonik RS 2008.) 1. kradja uz obijanje, provaljivanje, savladjivanje prepreka! 2. od strane vise lica 3. na narocito opasan nacin 4. uz koriscenje oruzja orudja i drugih opasnih sredstava 5. kradja izvrsena za vreme pozara, poplave zemljotresa i dr nepogoda 6. iskoriscavanjem bespomocnih lica 7. vrednost ukradene stvari prelazi 450,000 din 8. krdja kulturnog i prirodnog dobra 9. Tezi oblik, imovinska korist pribavljena u iznosu preko 1.500,000 rsd. |
![]() |
![]() |
#34 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 22.03.2004
Mjesto: BIH-Sarajevo
Downloads: 1063
Uploads: 13
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Roland G1000/Korg TR
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Bolero,jel studiras nesto?
#35 |
Banovan!
![]() |
![]()
ma studiram,mani me...dana belog ne vidim zbog toga.., i onda mu neki pandur kaze nesto i ja posle mogu da se ubijem objasnjavajuci da to nije tako
![]() @Gokili moja klavijatura nije kradena ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banovan!
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 22.03.2004
Mjesto: BIH-Sarajevo
Downloads: 1063
Uploads: 13
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Roland G1000/Korg TR
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Moj Bolero...i ja sam ti oko tog zakona! Ja studiram kriminalistiku!
Sta se sad zapelo oko te kradje...nije nimalo tesko skinuti serijski broj,uvijek ga mozes zbrusiti! Znaci,sto iko nadje tu kradenu klavijaturu nek me objesi za jaja! Ljudi prekucaju auto od 10 000 eura pa ne nadju! Joooj...ima li ko tih kradenih,ja cu ih kupiti djuture pa nek traze!
#38 |
Banovan!
|
![]()
Pazi lik svira u El divinu pa ne moze da ti proda kradenu kljavu,pa prodace ti je i predsednik narodne skupstine ako mu se ukaze prilika, i on ti nije klavijaturista gore pomenutih nego isto kao ja ti i mnogi drugi koji rade u odredjenom lokalu isto vece kad dodju i ove nase zvedice.
Ja sam svirao sa Stojom,Indirom,sa Samardzicem ovde u nekadasnjem Padrinu,Perisicem itd.. Jel to znaci da sam njihov klavijaturista,kako da ne. ![]() Bolje donesi tu kljavu da ti ugradim jos ovaj jedan mikro prekidac sto ti ostao. Ala smo promasili temuuuu ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Banovan!
![]() |
![]()