|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Unuk pita baku:
"Bako, da li si možda videla negde one moje tabletice za malim trouglićima i kružićima?" A baka će: "Ma pusti, sinko, tabletice!!! PUNA KUHINJA ZMAJEVA!!!!!!!"
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Mjesto: Macedonija Bitola
Downloads: 129
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Interesi: korg pa 80
![]() |
![]()
Neki Mali Pita Svoj Cale-------tata Ko Me Doneo Na Ovaj Svet ----cale Kaze Pa Roda Sine A Mali Opet Pita Pa Tata Od Toliko Zene Gde Si Naso Sa Roda Da Ides
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Dajte jos...ajde obozavam ova tema!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 13.05.2006
Godina: 46
Downloads: 51
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ceka Mujo Taxi Jedno Dva Sata Na Kisi,kad Napokon Stize Taksi I Mujo Nako Sav Nervozan I Ljut Sto Je Ceko Dva Sata,ulazi I Pita Vozaca Prijatelju Mozeli Se Pusti U Autu,kaze Vozac Ma Slobodno Samo Neznam Dali Ce Ti Volan Smetati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Nova profesorka psihologije pocinje prvi cas:
- Neka ustane svako ko misli da je glup. Niko ne ustaje, i najzad se Perica dize... - znaci, Perice, ti mislis da si glup? - U stvari ne mislim gospodjice, ali zao mi da te gledam kako sama stojis... ![]()
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Neznam dal je ovaj bio:
Idu Bosanac,Hrvat i Crnogorac za Njemacku ali na crno preko nekih suma. Kad dosli blizu granicnog prelaza i dogovore se da jedan po jedan prelaze Prvi Bosanac krene kad skonta ga strazar i vice stoj!! ko ide? A bosanac ce mijau,mijau,konta strazar ma macka i ovaj predje granicu. Ide hrvat isto strazar vice stoj!!! ko ide? a Hrvat ce vau,vau,strazar konta pas i ovaj predje I poslednji ide Crnogorac opet strazar stoj!!! ko ide? na te ce crnogorac "ODJE VUK" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 22.03.2004
Mjesto: BIH-Sarajevo
Downloads: 1063
Uploads: 13
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Roland G1000/Korg TR
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Skontali Mujo i Suljo neke zene i odu hotel da se izjebu! Mujo u jednu sobu sa svojom a Suljo u drugu sa ovom svojom.I tako se sexali nekih pola sata kad se Mujo dere: '' Suljoooo,hajte ovamo kod nas da odradimo jedan grupnjak ''! Suljo i ova njegova se pokupe,odu kod njih u sobu,ugase svjetlo i lagano! Nije proslo puno vremena kad se Mujo zadera:''Daj palite ovo svjetlo,ne zna se ni ko pije ni ko placa.Ovo je treci put da pusim kurac''!
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.07.2004
Mjesto: Austria-Graz
Downloads: 1378
Uploads: 9
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
e ova je tema super,malo da se covjek i nasmije
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ajd daj i ti svoj doprinos............
pozzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
Upecao Mujo zlatnog kuhara, i ovaj mu kaze: Ako me pustis ispunit cu ti tri paprike...
![]() ![]() ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|