|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Ovako mozemo do sutra...
A te price Korg je najbolji za nasu muziku... Kolega Dare ima Tyros2 i po meni je najbolje sredjen aranzer od svih koje sam cuo na forumu. A niko ga ne spominje ? Svaka klavijatura moze da se sredi da zvuci dobro, samo ako hoces. Kolega ce da proba PA500 pa ce sam odluciti sta mu vise odgovara... |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
|
![]()
Au bre ljudi dokle vise ovako da lupamo gluposti. To pristrasno sudjenje sta je bolje mi je dojadilo. 90% muzicara nije u stanju ni ritam sebi da odradi a kamo li da sredi klavijaturu kako on zeli. Svi ubacuju gotove setove i rade posao (pri tom nikad nisu skroz zadovoljni). Ne kazem da je to lose vec da ti ljudi nisu u stanju da sude sta je bolje. Svako ima svoj ukus i odabrace ono sto mu odgovara.
Ne treba pristrasno da dajemo komentare jer zbog te nase pristrasnosti nekom od modela neko moze da donese pogresnu odluku. Dare je jedan od primera kako moze da zvuci klavijatura kad se dobro zagreje stolica i posveti se paznja instrumentu. Slusao sam ga uzivo i to je jedna od najboljih svirki na kojima sam bio u zivotu. Promijenjeno od EmirTotic (30.06.2010 u 14:15 sati) |
![]() |
![]() |
#33 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Mislim da je bilo dovoljno komentara.
Po starom obicaju,skrenulo se sa teme i pocelo nadglasavanje sta je bolje. A to nije pitanje na temi. Covjek je napisao da ce otici da proba i sam odluciti. Da nebi ovo otislo u potpuno krivom smjeru,zakljucat cemo. LOCK. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|