|
![]() |
#31 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
@zeljko Nije problem, nije samo ban u pitanju ovde
![]() Ako postoji mogucnost da zvuk ide preko kabla a da ja normalno snimam mobilnim ili bolje aparatom kad napunim baterije, nije problem samo mi kazite tako.Mislim da bi tako bilo najverodostojnije. Nego Neso, kako to da @tranzit koji je Bog i otac na forumu i koji najbolje zna od svih ovde nije primetio, a vi jeste? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Salim se ja malo s tobom i Nesom...Druze samo naprijed s vjezbanjem i no problema...Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
@djole
pitaj to njega a ne mene.Ja postujem kolegu @tranzita i duboko uvazavam njegovo misljenje.Mogu slobodno da kazem za njega da je on na forumu kada bi se merili korisni postovi No.1 ja i dalje necu da komentarisem tvoj poslednji snimak ali cenim tvoj trud i rad. Ima ljudi ovde na forumu koji mogu da ocene ova dva snimak. Bilo bi nerealno da ja dajem svoje misljenje. @zeljko stara si ti kuka ove da forumu i ne brini se,znam ja da se ti salis i da si vedrog duha. pozdrav i za tebe druze.
![]() |
#34 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Oglasice se on vec, samo je cudno da samo vi primetite ,,intro'' pored toliko muzicara.
Evo ja cu postaviti set pa ako prodje svi koji misle kao vi mada ih nema izgleda mogu da probaju isti i da iskoriste to sto sam ja koristio pa da kazu sta je i kako je. Ovde ja zavrsavam svaku dalju prepirku zato sto temu nisam otvarao u te svrhe.Pozdrav i postovanje sa moje strane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Drugar foruma
|
![]()
opusti malo ruku covece i vezbaj trilere,samo napred i strpljivo
![]() |
#36 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Vezbam druze, nedelju dana nisam vezbao posto sam bio na ekskurziji, ali sad nastavljam punim tempom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
S namerom dodjoh u veliki grad by djolepartizan1995
Dosta sam ispadao iz ritma ali sam gledao da skoro sve trilere odsviram trecim i cetvrtim prstom posto ih dosta lose sviram istim , pa na njih najvise paznje obracam prilikom vezbanja.Pozdrav svima! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tonski tocno, mada poslusaj bolje, ima tu jos malo vise trilera, inace sve kul
![]()
![]() |
#39 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Hvala puno druze, puno mi znaci sto je muzicar poput tebe smogao snage da preslusa moju brljotinu
![]() Sent from my ALCATEL_one_touch_990 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Ako smem da dodam jos nesto.... Vidi se da imas talenat i potencijala. Ali, ne bi bilo lose da nadjes nekog ucitelja, ne mora to biti skolovan profesor, dovoljno je i neki prekaljeni tezgaros da ti izobjasnjava najosnovnije cake oko trilera, prstoreda i uopsteno na sta trebas paziti prilikom sviranja narodnjaka, mislim da bi mnogostruko brze napredovao nego sada, kad sve radis samouko. Meni je to pomoglo, a verujem da bi i tebi. Tu se ne radi o nekom velikom broju casova, nekome treba i 10ak casova da shvati najosnovniju sustinu gde pravi najcesce greske, i da se izverzira za dalje vezbanje. Ako imas nekoga u blizini, i naravno ako si u finansijskoj mogucnosti, moja ti je topla preporuka da uradis to, pa ces videti munjevitu razliku.
![]() |
Favoriti |
|
|