Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > Muzički Software

Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum...

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 03.08.2012, 05:37   #31
zoran1993
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 31.07.2010
Mjesto: Pancevo
Downloads: 229
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg pa500
Interesi: Vst Sempleri
zoran1993 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
zoran1993 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Pa ne znam kako ti objasnim najednostavnije,ocu da napravim preko kontakt 5 **** set kao na tom snimku znaci ubacim ritam od zije u klavijaturu normalno nece da radi bubanj,percussion,bass i acc1 e sad to sam mislio da ubacim u kontakt 5 i normalno povezem klavijaturu midi kablom i normalno kad pustim ritam da se cuje kao na tom snimku koji sam postavio... Inace nemam ti ja pojma oko tih semplova i tako toga nikad nisam sa tim radio...
zoran1993 je offline   Reply With Quote
Star 03.08.2012, 14:57   #32
harepa50
Banovan!

Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
harepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblickharepa50 ist ein Lichtblick
Standard

Normalno da to neće da radi na pa500 ni sa Kontaktom 5 kad je taj cijeli set loopovan...koliko ja znam...
harepa50 je offline   Reply With Quote
Star 03.08.2012, 16:02   #33
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Prvo, ti ne mozes na PA500 da ubacis taj set sa "zvjezdicama" jer kako ti je hare vec rekao, taj set sadrzi samplove. Mozes da uvedes ritmove iz tog seta, koji nista ne znace niti ces sta normalno cuti jer nedostaju samplovi. Postoji mmogucnost da se u Kontaktu odrade sound programi koji ce sadrzati samplove odnosno audio loopove iz tog seta i postoji mogucnost da se to sve sredi kako valja ali... to je veliki posao i ako nisi s tim do sada radio i to vrlo ozbiljno, ne hvataj se tog posla.
tranzit je offline   Reply With Quote
Star 03.08.2012, 18:10   #34
marko87
Vredan član društva

marko87's Avatar

Registrovan/a dana: 20.02.2012
Mjesto: Wien
Downloads: 482
Uploads: 6
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 23 puta u 23 Postova
Instrumenti: VSTi + Midi keyboard
marko87 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od zoran1993 Pokaži Post
Pozz kolege posto vidim da pisete u vezi sa povezivanjem pc-a i klavijature moze meni da se objasni oko kontakta 5 i pa 500 ili da mi napravi samo jedan ritam i da mi posalje da otvorim preko kontakta pa bi video kako se to radi ta podesavanja itd...?? Ovako prikacio sam sve i sve lepo radi nista ne kasni pucka i tako dalje mene muci kako da semplujem ritmove da ispadne kao ovaj npr

7-8 **** Set na PA500
You need to upgrade your Flash Player
....Hvala Unapred
Uhhh....sto mi ovo poznato

Citat:
Originalno postovano od tranzit Pokaži Post
to je veliki posao
Kako za koga

Promijenjeno od marko87 (03.08.2012 u 18:12 sati)
marko87 je offline   Reply With Quote
Star 03.08.2012, 18:35   #35
zoran1993
Početnik forumacije!

Standard

Pa to sam i reko normalno da ne mogu da ubacim set nego ubacim samo obican ritam da bude u klavijaturi i onda sam mislio da spojim tako,inace ja znam da uradim boje i te zajebancije ali ne znam kako se slazu ti lupovi..Trazio sam neke tutoriale ali nigde nema neko objasnjenje lepo nego sve nesto bzv..
Dodato:
[quote=zoran1993;221252]Pa to sam i reko normalno da ne mogu da ubacim set nego ubacim samo obican ritam da bude u klavijaturi i onda sam mislio da spojim tako,inace ja znam da uradim boje i te zajebancije ali ne znam kako se slazu ti lupovi..Naslazem ja nesto i dobijem taj bubanj i radi ritam preko klavijature samo sto ne bude 7/8 nego nesto drugo evo sta ja imam od tih zajebancija mozda ovo ne valja pa zato nece.... https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Dodato:
[quote=zoran1993;221252]Pa to sam i reko normalno da ne mogu da ubacim set nego ubacim samo obican ritam da bude u klavijaturi i onda sam mislio da spojim tako,inace ja znam da uradim boje i te zajebancije ali ne znam kako se slazu ti lupovi..Trazio sam neke tutoriale ali nigde nema neko objasnjenje lepo nego sve nesto bzv..
Dodato:
[quote=zoran1993;221252]Pa to sam i reko normalno da ne mogu da ubacim set nego ubacim samo obican ritam da bude u klavijaturi i onda sam mislio da spojim tako,inace ja znam da uradim boje i te zajebancije ali ne znam kako se slazu ti lupovi..Naslazem ja nesto i dobijem taj bubanj i radi ritam preko klavijature samo sto ne bude 7/8 nego nesto drugo evo sta ja imam od tih zajebancija mozda ovo ne valja pa zato nece.... http://postimage.org/image/4eo73p6iz/

Promijenjeno od zoran1993 (03.08.2012 u 19:02 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Star 03.08.2012, 19:03   #36
marko87
Vredan član društva

marko87's Avatar

Registrovan/a dana: 20.02.2012
Mjesto: Wien
Downloads: 482
Uploads: 6
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 23 puta u 23 Postova
Instrumenti: VSTi + Midi keyboard
marko87 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Zagledaj doooooooobro u nazive tih fajlova. Samo ce ti se kas'ti sta treba da radis.
Star 04.08.2012, 01:14   #37
zoran1993
Početnik forumacije!

Standard

Citat:
Originalno postovano od marko87 Pokaži Post
Zagledaj doooooooobro u nazive tih fajlova. Samo ce ti se kas'ti sta treba da radis.
Znam u cemu je poenta ali ne znam kako ide raspored bubnja ne znam koji gde da stavim evo primera za Varijaciju 1 http://postimage.org/image/b5uwozchz/ e sad mene buni gde ide dal ide na C1,C2,C3,C4,C5....
Odgovor

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 15:05

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije