|
![]() |
#31 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
E bas to
![]() Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ko vozi traktor,a ko otvara kapiju
![]()
![]() |
#33 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kuj trese sljivu, a kuj ceka u potok
![]()
![]() |
#34 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Evo vam Rumbu, aman zaman, samo nek ne bude batine
![]() http://yu-midi.org/forum/downloads.p...#axzz26ljFJb6V Ako je propusti moderator skidajte. Nisam ni ja radio ovu rumbu, al kad vec kruzi po internet i uzeo sam je dzaba, tako cu je i dati. A u svaki slucaj u download vecinom stvari koje postavljamo su tudje. Na onaj snimak na youtube pocinje sa Ending 1 pa sa Count in. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Ace za ovaj koristan post: | negovan90 (18.09.2012) |
![]() |
#35 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
@ Ace
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Vredan član društva
|
![]()
@Ace
Hvala puno kolega... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
pazite nesto dosta mi je vise vas pojedinih kolega koji pametuju oko pravljenja ritmova,jer vrlo dobro znam da svi ritmovi koji imaju ovdje vecina h koristi samo ih prepravi ili doda novi fill ili intro ili neki element izmjeni,a taj misa laguna je dosta skidao odavde sa neta i samo preuredio bubanjeve i elemente ritmova i ostalog,sto se tice dugo sam pravio ritmove i davao svakome i opet bi to uradio a 578 ritmova od juznog vetra imam sve bilo koju pjesmu od kojeg sam preradio sve na daretov bubanj tako da ste mogli da cujete dare snimke,nije o tome rijec,sve je isto i sve na istom kalupu,svi mi cujemo nesto novo medjutim sve je sa yumidi,ima ljudi koji su to pravili i znojili se da bi sad neko to prodavao,ja licno da radim set koji nema niko nebi prodavao a misa laguna prodaje svoj set,jer zna od cega ga je sastavljao eto toliko zahvaljujem se yumidi,da nije ovog sajta od 2004 i prije nebi mnogi ni radili dobre setova i zahvaljujuci mnogim kolegama koji su uploadovali i radili nesto za ovaj sajt pozdrav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
ovde kolega nije rec o tome ko je pravio a ko nije neki ritam.da li je neko neki ritam prepravio ili nije,nije ni to bitno.Ovde se radi o nepotrebnom prozivanju kolege koji ne zeli da podeli ritam sa ostalim clanovima foruma.Na kraju krajeva to je i on sam objasnio ovde u jednom od njegovih postova.
Zato mislim da si malo pobrkao loncice ovim tvojim postom ili zelis malo da rasplamsas temu.
![]() |
#39 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
@korg18, još nisi nabavio tastaturu sa velikim slovima???
![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Odomaćeni član
|
![]()
Evo da se ubacim u temu
![]() ![]()
Tko svira notalno, propao je totalno ![]() ![]() Promijenjeno od mirandess (19.09.2012 u 08:26 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|