|
![]() |
#31 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Javite nam molim vas jeli uspjela operacija! heheehe
|
![]() |
![]() |
#32 |
Vredan član društva
|
![]()
Imam jedan problem, ne mogu da skinem kako treba one loops sto je kljucko stavio na spedy share. Skinio sam prvi dio kako treba ali drugi i treci mi skine samo 50 mb umjesto 100 mb...
|
![]() |
![]() |
#33 |
Vredan član društva
|
![]()
Idem ja da uploadam ove lupove ,mislim da su isti ko i od kolege sto je postavio,stavit cu za pocetak 100 mb pa vidi te kako vam se svidjaju
|
![]() |
![]() |
#34 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 1072
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: G1000
Interesi: Sve sto je vezano za tehniku..
![]() |
![]()
Nemozes odjednom skinuti sva tri jedan iza drugog.Izmedju svakog fajla oni ti odrede za koliko minuta mozes poceti skidati drugi..Tako je to sa rapidsher ako nisi uplatio.
|
![]() |
![]() |
#35 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo i od mene pa vidite sta se moze izkoristit
********************** Khm ! Khm ! Mico23, nadam se da si svjestan da vec imaš jedno upozorenje. Materijal uploadaj u download centar. Bez linkanja. Ako tko treba link pošalji mu ga private. Promijenjeno od kreso (07.02.2008 u 10:09 sati) |
![]() |
![]() |
#36 |
Vredan član društva
|
![]()
platis ja mislim 5 eura i daju ti account na mjesec dana mozes da skidas koliko hoces bez cekanja i limita.
|
![]() |
![]() |
#37 |
Banovan!
|
![]()
Neznam ljudi sto nestavljate na ******.****** tamo je ogranicenje tek kad skines 500 mb moras cekati mozda 20-30 minuta
Promijenjeno od kreso (07.02.2008 u 10:11 sati) |
![]() |
![]() |
#38 |
Vredan član društva
|
![]()
Skines jedan part i resetujes ruter ustvari izstekas ga iz struje pa ponovo upalis ides na part 2 i mozes odmah da skidas nebitno koliki je file velicine,zato sto kad resetujes ruter ti dodjeli novu IP,tako da mozes da skidas,samo sto moras non stop palit i gasit.hehe
|
![]() |
![]() |
#39 |
Banovan!
|
![]()
Mico hvala za savjet radi.....
|
![]() |
![]() |
#40 | |