Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Zvučnici

Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk

Tema zaključana

Alati tema Display Modes
Star 09.04.2014, 13:15   #31
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Mislim da ces opet na klupu za odmaranje ali ovog puta vjerovatno nesto duze, odnosno trajno. Nisam ni "retard", ne shvatam i pored najbolje volje, sta ce "gumica u mom dupetu" i kakve veze to ima sa zvucnom kutijom, a koliki sam umjetnik i fizicar, to su vec davno odlucili neki drugi ljudi, na nekom drugom mjestu ali ljudi koji su za to kompetentni. Premalo znas i premalo mozes da bih tebi bilo sta vise objasnjavao, pogotovo ne o sebi. Upravo ovaj tvoj posljednji post perfektno definise tvoj karakter i licnost. Nadam se da se vise necemo sresti na ovom forumu jer ovo sto si napisao je zaista neoprostivo i sigurno razlog za tvoje trajno odstranjivanje sa foruma. Bilo bi mi drago kada bi me pocastio jos kojom uvredom ali ovoga puta pusti skroz na skroz, masti na volju, da svi mogu vidjeti tvoj pravi mentalitet kada se razmase u svom samoljublju.

Promijenjeno od tranzit (09.04.2014 u 13:17 sati)
tranzit je offline  
Star 09.04.2014, 13:27   #32
MarjanMilosevic
Odomaćeni član

MarjanMilosevic's Avatar

Registrovan/a dana: 05.10.2011
Mjesto: Skopje
Downloads: 3
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 56 puta u 49 Postova
MarjanMilosevic befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
MarjanMilosevic pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Nedaj boze da neko uvredi vasu ekselenciju. Samo nesigurni ljudi se kriju iza admina i banuju sve koji kazu bilo sta drugacije.
Za sve ove godine ti jednom ne rece da si pograsio. Cak i kad jesi. Jer nedaj boze da je GOSPODAR nesto u krivu. Tek tad nastupa tvoja vojska admina i banuje i pobrise sve sto nije u tvoju korist.
Samo napred, banujte, brisite. Istina je jedna i nezaustavljiva.
Sve sam vise uveren da TI licno stojis iza oba yu-midi foruma i da si ti onaj koji je ljudima iznauzimao pare za proizvode koje nikad nisu videli a banovani su cim su pitali gde mi je mikser za koji sam poslao pare.

Ima drugih i jacih medija danas nego ovaj forum. Slobodnih medija. Istina ce da izadje pre ili kasnije.
MarjanMilosevic je offline  
Star 09.04.2014, 14:04   #33
tranzit
Banovan!

Standard

Ti zaista imas ogromnih problema i hitno ti treba strucna pomoc. Nadam se da ce ti je neko pruziti, posto nisam sam to u stanju uraditi jer sam predaleko. Tvoj jedini problem su zavjerenicke teorije koje vidis u svemu i svacemu. a to je veoma ozbilan deficit i zdravstveni problem, pored toga i lagomanija je ozbiljno uzela maha kod tebe, tako da zaista sumnjam da ces se ikada izvuci iz svega toga sto te spopada.
tranzit je offline  
Star 09.04.2014, 16:34   #34
MarjanMilosevic
Odomaćeni član

MarjanMilosevic's Avatar

Standard

Ne dragi Zlatko ti imas druge probleme.
Prvo lepo vrati sav novac koji si uzeo ljudima za LASS miksere koji se danas ovde zovu Tranz Audio.
Ugasio si onaj drugi forum kako bi eskivirao ljude koji su javno poceli tamo da traze novac nazad.
Jebiga svet je premali danas. Pozdravljam te sa ova dva print scrina. Pa neka izvlaci ko kakve zeli zakljucke. Ja sam svoje odavno izvuko. Od samog trenutka registrovanja na ovom forumu.

http://www.scribd.com/doc/176155013/Trans-Audio
Grafički Fajlovi
File Type: jpg Trans Audio.jpg (45,4 KB, 219x skinuto)
Highslide JS
Star 09.04.2014, 17:24   #35
tranzit
Banovan!

Standard

I sta si ti sada htio da kazes, nesto novo o meni ? Silno si se prevario jer to sto ti mislis da se ne zna, odavno se zna, ama ti, kao po obicaju, ne znas. Nikakav forum nije ugasen, vec si ti ugasen na tom forumu i to je tvoj najveci problem samnom. Tamo ti nikada vise neces moci da napises nijednu dezinformaciju vise, a mislim da ti je i ovdje dosao kraj. Svoj indentitet nikada nisam krio, samo ga nisam kacio na svaku tarabu po internentu jer nema nikakve potrebe da opterecujem ljude svojom licnoscu. Na ostale lazi nemam komentara jer nikada ne komentarisem lazi, nisu dostojne mog komentara.

Posto si do fetisizma opeterecen mojom licnoscu, morat cu da ti zapusim usta koja bljuju samo lazi, intrige i prevare. Ti si jedan mali neznatni intrigant koji jedino na forumima moze i smije nesto da kaze i napise, zato to i radis na taj nacin jer inace te niko niti slusa niti uvazava. Forum je perfektan medijum za tebe jer tu jedino imas priliku da blatis ljude, lazes i petljas.

Posto si toliko optercen mojim imenom a nista o meni ne znas, ispunicu ti donekle zelju jer za tebe nemam previse vremena jer me ceka umjetnicki rad, koji je za tebe naravno nepoznanica. Mada zaista ovo nerado radim ipak cu ti dati priliku da stvarno saznas ko je taj covjek kojeg pokusavas da na tako mizeran nacin kleveces.

Prije svega, malo podataka sa ovog foruma, a kolege ce vec znati zasto su postupuili ovako:

Vjerovatno sam i sve ove ljude prevario ili...

Kada smo vec kod Zlatka Subasica, taj covjek je i ovo :

Sa stranice: http://www.vajta.de/diskografija.htm

...i ovo je taj isti Zlatko Subasic:

Sa stranice: http://www.emina-kamber.com/musik.html

...pa i ovo je Zlatko Subasic:

Sa stranice: http://www.dado-music.net/bihacki_festival_01.htm

i ovo je taj isti:

Moglo bi ovako poduze da se redja ali mislim da je i ovo dovoljno.

Marjane, okani me se konacno jer postoje i drugi nacini da te urazumim ukoliko ne prestanes sa glupostiima i klevetom. Vjeruj mi da taj nacin ne bi zelio da saznas.

Promijenjeno od tranzit (09.04.2014 u 17:26 sati)
tranzit je offline  
Star 09.04.2014, 17:31   #36
MarjanMilosevic
Odomaćeni član

MarjanMilosevic's Avatar

Standard

E sad si me stvarno uplasio. Evo sav se tresem i nemogu da se smirim. Kako li cu da spavam veceras neznam.

To sto ti aranziras i produciras ti niko ne spori. Ali niko ne spori ni sve obrisane topike na onom drugom forumu gde su ti ljudi trazili pare nazad. Nemoj da mislis da samo ja pamtim. Stiglo mi je danas prilicno poruka od ljudi koji to veoma dobro pamte.

Promijenjeno od MarjanMilosevic (09.04.2014 u 17:35 sati)
Star 09.04.2014, 17:52   #37
tranzit
Banovan!

Standard

Citat:
Originalno postovano od MarjanMilosevic Pokaži Post
To sto ti aranziras i produciras ti niko ne spori.
...a usput kada se umorim od komponovanja i produciranja pobjednickih pjesama sa kojekakvih festivala, potkradam i varam ljude za sitne pare. U isto vrijeme se javno eksponiram sa svim zvjezdama i zvjezdicama estrade, tako da me svi ti koje sam prevario sto lakse pronadju... Marjane... Marjane... ti si naivan za pet maloumnih i sujetan za deset zena u klimaksu.

Nisi dostojan mog odgovora cak ni kada me kleveces i blatis. Toliko si sada zaglibio u zivo blato, koje si sam zamijesio, da me zaista zivo interesuje kako ces sada i kakvom lazi i klevetom, pokusati da se izvuces.
tranzit je offline  
Star 09.04.2014, 18:07   #38
MarjanMilosevic
Odomaćeni član

MarjanMilosevic's Avatar

Standard

Nemam ja potrebe iz bilo cega da se izvlacim. Moje musterije ne traze pare nazad od mene za neisporucenu robu.
Star 09.04.2014, 18:15   #39
MarjanMilosevic
Odomaćeni član

MarjanMilosevic's Avatar

Standard

Evo i ovo je Zlatko Subasic.

Ajmo sad krenite sve da brisete redom. Ali dzaba vam je jer cemo sad da zatrujemo Facebook, Tweeter i ostale mreze i svima da pokazemo kosi ustvari TI.

Monter i demonter svega i svacega.

Sakrij se u rupu i bolje ne izlazi dok ne vratis pare ljudima.
UMETNIKU.

Serem ti se na sve nagrade i priznanja. Ti si bre najobicniji PREVARANT!!!
Grafički Fajlovi
File Type: jpg lass1_zps4f755d45.jpg (68,2 KB, 188x skinuto)
Highslide JS
File Type: jpg lass2_zps33a693e9.jpg (76,2 KB, 178x skinuto)
Highslide JS
File Type: jpg lass3_zps22facc6f.jpg (52,3 KB, 170x skinuto)
Highslide JS
File Type: jpg lass4_zpsf3a0ec25.jpg (74,9 KB, 170x skinuto)
Highslide JS

Promijenjeno od MarjanMilosevic (09.04.2014 u 18:19 sati)
Star 09.04.2014, 18:19   #40
tranzit
Banovan!

Standard

Fuj... to su isti takvi kao sto si i ti, spremini da klevecu i lazu da bi naskodili nekome ko svoj posao radi najcasnije sto moze i umije ali im je trn u oku ili konkurencija. Da sam takav kao sto si gore pisao, zar i ti postovi ne bi bili izbrisani ? Ne razmisljas ti, to jest nemas cim da razmisljas. Takvi gadovi kojima i sam pripadas su normalna pojava, nazalost ali tako je kako je. Uspjesni su uvijek meta i dobri medijumi za zloslutne i zlokobne. Posmatraj samo sebe, sve ce ti biti jasno. Ti si opsjednut covjek.

Promijenjeno od tranzit (09.04.2014 u 18:24 sati)
tranzit je offline  
Tema zaključana

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 17:00

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije