|
![]() |
#31 |
Suludi Moderator
|
![]()
Ucera ga ti meni Dino
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ohohooo....Ebat me druze...nisam se latio alkohola od nove godine i jos me gripa pucala 7 dana pa sad kontaj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Suludi Moderator
|
![]()
Ja ba!! Sta sam ti ja onda reko... neimade vremena da popricamo...razocarenje do jaja! Aj ba na msn ja sam ko fol offline!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Odomaćeni član
|
![]()
Na MSN sam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 26.10.2006
Downloads: 941
Uploads: 3
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Pa 500 , Pa 800
Keybed “Banana” Type, Single Type Display Black & White, Color Maximum Polyphony 80 voice , 120 voice The Number of Preset Style 304, 320 (Up To 544) The Number of user Style 48, 96 PCM Memory Size 64MB(16bit Linear à It equals to 128MB), 128MB(16bit Linear à It equals to 256MB) The Number of Sound 660 + 48 Drumkit , 850 + 64 Drumkit Vocal Harmony No, Yes (3 part w/REV, Delay, Comp, EQ) Digital Drawbar No, Yes Speaker System 2 Speakers 10 cm x 2 , 4 speakers10 cm x 2; 2.5 cm x 2 Amp. output 15W x 2, 22W x 2 Media SD Card , USB Flash Memory (Stick Type) Audio Out 2 Output, 4 Output Mic In No , Yes USB 1 Type B, 1 Type B + 2 Type A EC5 No, Yes Option No, VIF4, Hard Disk, User Sampling Up date Evo sporedite sami razliku PA 500 i PA 800 |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.08.2006
Downloads: 15
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
evo, u Hrvatsku je stigao!
http://franc-music-shop.com/index.ph...=38&Itemid=129 i to mi se čini odlična cijena 6930,00kn! To je nekih 940€! Po meni odlična cijena za ovakav instrument! |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.08.2006
Downloads: 15
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
eh... dezinformacija, oprostite
![]() poslao sam mu odma mail za klavijaturu, i rekao je da ce ga dobit kroz mjesec-dva po navedenoj cijeni... Cim dodje, prvi kupujem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
![]() |
#39 |
Banovan!
|
![]()
Drugovi!
Da vam nesto pametno kazem, a to niste jos primetili: Korg Pa 500 Je PREVISE SUPER MASINA, ima ljudi sto pricaju nesto bezveze sto jos nisu upoznali dobro tu masinu. Boje su i odlicne, a sta vrede samplovane boje bez dara? Znaci : Pravi majstor, pravi svirac.....njemu i ta pa500 posluzi kao i svaki sampler na ovome svetu! Dovoljno je imati dobre boje, original......i to je to! Ko zna zna... Sve su klavijature odlicne kad njen gazda zna da svira! Znam da ne treba biti neka losa klavijatura, ili slabija, ali...kad se vidi da je dobra, ima i dobre Konfiguracije, kao npr (RX..EDS SOUND).....znaci...pravi se sebi dobre boje, i toje to. Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
Hvala sto si nam rekao nesto sto nismo do sad primetili!!!
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, pa500 |
|
|