|
![]() |
#31 | |
Zavisnik od foruma
|
![]() Citat:
A to ne mogu da kazem mojima kod kuce jer oni nemaju blagu vezu sta je to, mogu tebi da kazem ako si to il mogu da te pohvalim ako nisi to. Nema potrebe da opet KUVAS ovde kao sto ti UVEK imas naviku i to vec svi znamo. Pravo da to kazem neda mi niko, nego dajem ja sam sebi ako vidim da ti il bilo ko dezinformira ljude ili TRESE gluposte sto je u ovom slucaju bilo ovde. Mene ne BOLI niti INTERESIRA uopste za tvoje osecaje ako ti za nesto nisi u pravo. Nismo ovde da budemo fini prema ljudima i da se brinemo da ih ne povredimo, nisam nikoga nazvao stoka samo sam rekao i potvrdio CINJENICE koje postoje a ti koliko skakao ne mozes ih promeniti. Nisam nista vise il manje pametniji od tebe ili od ostale ali ako nesto znam vise i bolje onda na neki nacin sam duzan da to kazem. A ko mi da za pravo da kazem da znam vise? Niko, ja sam dajem pravo, a te stvari koje kazem takodje kazem ih na CINJENICE koje ti ne mozes promeniti. Kako ti nisi smrtnik i pravis LICNO svoje setove (ne licno ti) a sutra me pitas kako se smanjuje glas na istoj masini? Znaci pravis budalom od mene? NAPRAVIO SAM OVO AUTO SAM OD 0 SVE CITAVO...AL HEY, DE MI RECI KAKO DA GA UPALIM MOLIM TE! Kad ti budes to opravdao na neki nacin onda mi se obrati i pokazi da nisam u pravu a ja cu se tada izviniti svakome a dotle NE jer sam u pravu i stojim iza svaku rec koju sam rekao u ovaj TOPIC! Ako administracija vidi da sam tu uradio nesto pogresno i protiv pravila neka slobodno preuzme mere...al ljudi nisu ludi ovde, ako se treba nesto preduzeti prema nekoga ti si prvi na listi, nije jos bilo TOPIC u kome si ti nesto napisao a da nisi zakuvao...ja se jos ne secam takvog posta. Pozdrav
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, Promijenjeno od BasariStudios (08.12.2007 u 20:13 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
ljudi polako bre bema svadje i prepirke, kao prvo svako ko misli da zna da radi farbe zna za sebe jer meni licno ne odgovaraju tudji setovi i farbe jer svako radi to po svojoj meri i misli da je to naj naj a sve ostalo je sranje prema tome rasprava je suvisna, kao drugo nema niko potrebe da ovde provocira i pravi svadju, kao trece nemam pojma zasto neko pada na te decije fazone i provokacije ??? kao cetvrto moderatori i gazde sajta sredjujte situaciju ovde postaje kao kod onog divljackog foruma (znate na koji mislim) da se pojavljuje sindrom svadje i prepirke ko je jaci na recima i ko je u pravu ovo postaje ciganija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Pa gde god Gondzi napise nesto, makar jedno slovo uvek zakuva.
On misli da smo na neku romanticnu turneju ovde pa moramo da dajemo cvece jedan drugome, il da ruke ljubimo.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova