|
|
Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.08.2005
Mjesto: Danska
Downloads: 4515
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Nema teorije!
Hajde evo primjer. ![]() Ja pochnem da sviram od tona G. Koju ce mi skalu svirati program u tercama? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Godfather
|
![]()
Ali ideja nije da to odredjuje na osnovu odsvirane note...
Ideja je da kupi iste stvari koje kupi na pr. i Vocal Harmonizer. To sigurno mogu nekako da izvuchem. Samo se treba potruditi. Znash kako kazu? Sve shto je chovek napravio, chovek moze i da provali... Samo se treba potruditi, a kako sam ja jako tvrdoglav, uradicu to nekako... ![]() Ionako vishe volim da ne uspem, nego da se posle izgovaram kako bih uspeo da sam pokushao. Vishe volim da bar pokusham! ![]()
![]() |
#33 |
Vredan član društva
![]() |
![]() ![]() Hajde nemoj se zajbavat' previshe. ![]() Znash i sam kako programeri rade, prvo napravi najosnovniji i najjednostavniji program, ako dobro radi onda ga proshiruje dalje i ubacuje nove mogucnosti. Niko ne radi sve odjednom, osim ako ne radi cijeli tim i onda se podijele u poslu. Mislimm da bi dobra stvar bila kad bi program imao sljedece stvari: - Prazna polja u koja korisnik moze da upishe tonove i na taj nachin sam kreira skalu koju zeli za terce - Mogucnost da istu sachuva i da je pozove kad zeli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
hehe vidis da se isplati nekad popiti koju
![]() ja mislim da su se ovdje na ovoj stranici naj bolji ljudi na svjetu iskupili .Veliki pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Godfather
|
![]() ![]() @cevap To i jeste bila ideja. Da se napravi nesto shto svako sam moze da preradjuje ako njemu odgovara... Sad cu da sredim samo za Cdur i Am kako treba, pa cu ti poslati da probash kako to zvuchi. Ako bude radilo priblizno kako treba, ce radimo dalje... ![]()
![]() |
#36 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 09.11.2004
Downloads: 543
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]() Citat:
![]() U principu bi se takve stvari mogle resiti pomocu nekog moda. Sta hocu da kazem? Mozes pomocu leve ruke, znaci akorda definisati sta ce da ti svira.Ako uhvatis Gmol svirace ti ton B,a ako uhvatis Gdur svirace ti ton H. Ovo je lako, ali prava funkcija tih modova bi bila da prepozna moguce opcije na startu.E tu sad nastaju problemi. Ako je pesma na primer iz Gdura , ona moze poceti sa mnogim akordima :Gdur, Amol, Cdur, D7.Mada se i ovo moze na neki nacin "resiti" :wink: I jos da dodam sa programiranjem i slicnim stvarima nemam blage veze, nego samo razmisljam naglas(logicki) :wink: I naravno sto cevap rece, treba krenuti od prostijeg ka slozenijem. pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Godfather
|
![]()
Vidish, laky, u istom sam pravcu i ja razmishljao...
Programiranje i jeste takvo... Sve je chista logika... sve se to zasniva na Bulovoj algebri, a to je matematichka logika. Poznavanje jezika je, manje - vishe, sporedna stvar! Naravno morash da znash jezik, ali se pravljenje algoritma svodi na chistu logiku. Ja sam i krenuo od proste stvari, ali nekako je logichno usledilo da dodajem i ostale. Sad spremam ALFA verziju za prvi test. Koga zanima da proba, neka se javi. Pretpostavljam da ce to biti Miodrag, cevap, laky i elvir, pa zato vama odmah shaljem. Ako josh nekoga zanima neka se javi. Kako je ovo samo ALFA, tj. razvojna verzija koja kud i kako funkcionishe, iz nje cu iskljuchiti skoro sve opcije koje inache u programu postoje, poshto josh uvek nisu uradjene kako treba. Tu je sad samo ono najosnovnije - terce!
![]() |
#38 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Brate meni salji na elkom2@net.hr ako moze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Vredan član društva
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Godfather
|
![]()
Napravio sam gloopost...
Ogromnu... Ali ispravicu... Ne pitajte nishta... ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
g1000, roland, terce |
|
|