|
|
Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Ma ne ljutim se ja ovdje na nikoga. Stvarno ste mi svi dragi i treba kolega kolegi pomagat. Ali zamjeram većini (čast izuzecima) na ljenosti. Kad gledam na ovom forumu stalno ista imena rade, daju i pišu. A u download sekciji vidim da je poskidano više nego što je napisano. E pa ne može više tako, jer ispada da smo mi koji dajemo magarci. Ljudi pa to je netko godinama sakupljao, izrađivao, utrošio rada i znoga, opsovo milijun puta i boga i vraga.
Zato predlažem i mislim da je jedino rješenje da vas prisilimo na aktivnost. Nas 10-tak zna svak za sebe i jedan za drugog da znamo napravit te stylove, ali nisam siguran da li i vi ostali znate i da li želite. Ako ne znate, u redu. Naučit čemo vas. Ako znate, a nećete, e hebi ga onda, neću ni ja za vas trošit svoje dragocjeno vrijeme. Osim toga koji će mi qrac neki style. Imam kompletan bend i arranžman mi btw ne treba. Nisam jedini, ima nas više ovdje koji tako razmišljaju. I zato kažem, nije ovo ucjena, ovo je apel da se počne radit, a ne čekat ko kobac na gotovo. Ajde, uhvatite se posla. Što prije se uhvatite rada to čete prije dobiti materijale 8) Gorpet prijatelju, nedaj im ništa ![]() ![]() ![]() Postavi rađe neki havy metal ili techno style :twisted: Ajmo radit. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Vredan član društva
|
![]()
krešo potpuno se slažem sa tobom i sa svim što si napisao
možeš li mi reči koji program je najbolji za izradu ritmova jer ja ga na onoj svojoj yamahi ne mogu napravit (mislim na psr 640) jedino na njoj ga mogu isprobat kad se napravi pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Toma prijatelju, najbolji i barem meni najjednostavniji program za izradu ritmova je Style Works (obrati se adminu na private pa će ti reči i objasniti kako da dođeš do njega).. Ritam češ najlakše napraviti od dobrog MIDI filea. U Style Worksu imaš par opcija, kao Style Converter, MIDI to Style (Song to Style Converter) Edit Style, također imaš i player.
Isto tako možeš arranžman ili ti style od drugog aranžera prekonvertirati za drugi model klavijature. Ovdje na forumu imaš već dosta postova vezanih uz Style Works, a vjerujem da će malo bolji majstori i napisati malo više o tajnama i trikovima u radu s njime. Isto tako imaš za njega i tutorijal kako raditi od MIDI file ritam. Nije problem, treba započeti s radom samo. Vidjet češ da češ se brzo uhodati u posao. Bitna je volja. S vježbom češ za kratko vrijeme postati dobar, vjeruj mi na riječ. Bitno je da imaš sluha, vremena i volje. Ako zapneš pitaj, sigurno će ti već neko pomoći i uskočiti savjetom. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 02.07.2005
Downloads: 12
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Ja sam sinoc uploadovo jedan MP3, pa cekam da mi se samo javi da li je to dobro. Ako jeste-onda da saljem ritam. Ne znam jesam li uradio to na pravom mestu? (upload u onoj sekciji za nove ritmove). Neka mi samo admin javi ovde preko foruma da li da saljem ritam, ili ono nije dobro!
Pozdrav! moze i na gorpet@ptt.yu |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Vredan član društva
|
![]()
kolega krešo hvala na pomoći
upravo sam skino style works i uputstvo sada ću polagano proučavati taj program i srecom ovaj vikend sam slobodan pa mogu više vremena posvetit radnji ritmova i možda padne koj dobar ritam POZDRAV |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Vredan član društva
|
![]()
ljudi trebam pomoć
počeo sam raditi ritmove sa programom style works može li mi reči kako da napravim prelaz ili (BREAK) u ritmu npr.kada treba odsvirati onaj prelaz kada prelazi iz main a u main b ili obrnuto to nikako ne mogu napravit molim pomoććććććććććććććććććććććććććććććććććććć |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Vredan član društva
|
![]()
ljudi kako se mogu uclanit u tu sekciju za izradu ritmova
bas sam danas jedan uradio posebno za jednu pjesmu POZDRAV |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 02.07.2005
Downloads: 12
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Izgleda da je Miodrag zauzet (ili mozda nije kod kuce)
![]() Evo vec dva dana ima kako sam poslao MP3 za jedan ritam ,a danas sam poslao i sam ritam, ali nema odgovora. Moramo biti strpljivi, jer je covek verovatno pretrpan poslom! |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Otac nacije
|
![]()
Hvala na razumijevanju !
stvarno sam bio zauzet pa tako evo u ove sitne sate kao da sam znao reko da pogledam sta ima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Vredan član društva
|
![]()
kako da uplodujem ritam,probao sam ali stalno mi javlja grešku?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
novu, prijedlog, sekciju, upload or download |
|
|