|
![]() |
#31 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Morison znam da moze da se brise preko MANAGERA ali nije preporucljivo,sve treba brisati direkt s klavijature,sta mi znaci da obrisem s kompa jer kad s kompa brisem obrise se fajl a sadrzaj u klavijaturi i dalje mi stoji i moram ga brisati svejedno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 202 puta u 133 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
Pa jesi li probao preko tog programa?
Ja sam na taj nacin recimo pobrisao sve music assistant usere, lepo je pobrisao i u klavijaturi i klavijatura je prepoznala da su ti fajlovi obrisani pa ih vise nije prijavljivao u listi |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
probao sam,obrisem,ali na klavijaturama i dalje stoje imena tih fajlova i kad pokusas da ih pokrenes pojavi se NOT FOUND,najsigurnije direkt s klavijatura
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
Music asistant nisu fileovi nego linkovi do nekih fileova.Pobrisani su samo linkovi ali ne i fileovi.
![]() |
#35 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
lepo i precizno receno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 202 puta u 133 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
U G70 database manager-u se sve moze brisati, bas su ga zato i napravili da preuredis celu klavijaturu, ali sa kompa...a ne da sa klavijature brises jedan po jedan fajl...no ako se tako prijatnije osecas, kupi samo jos jednu karticu od 1Gb (adapter koristi isti) i teraj! Kartica ne kosta vise od 10-tak evra, daleko jeftinije nego nov floppy...
PoZzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ne bacaj pare nije istina da ne moze sa kompa.
Ja sam dok sam imao VA3 menjao 4 puta flopy za 5 godina i svaki put sam uzeo obican za 800 DIN u pc prodavnici. Mozad je nekad morao original na starim serijam mada cisto sumnjam jer licno znam da i na EM2000 ide obcan kao i na E80. To ti je samo jos jedna caka da serviseri zarade malo para. ![]() Slobodno izvadi iz PC i ubaci u E50 radice 100%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
hvala ti brate to sam hteo da cujem,nisam hteo da ekspreimentisem dok ne dobijem pravu informaciju,morison poslusacu i tebe i pokusacu ponovo s managerom,ono za direktno brisanje s klavijature su mi rekli ljudi iz megamusica da brisem tako i nikako vise.hvala morison na podrsci jos sutra cu da pokusam,normalno da mi je lakse da radim preko kompa nego da kupujem jos jednu karticu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
a to da hoce da uzmu pare znam za to su bas bas zli,kao juce uzmem pedalu i ne daju mi ispravljac i ja ih zovem i kazu mi ispravljac 2800din i ja naravno nisam kupio nego uzeo i napravio sam za dzabe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
evo ljudi konacno sam otvorio klavijaturu,na poslu sam isceprkao slucajno neki flopi s nekog starog racunara i rekoh uklapa se boja jer izgleda isto kao i flopi na klavijaturi i rekoh aj da otvorim da probam kad ono potpuno isti flopi,totalno sve isto i izgledi proizvodjac i sve,znaci najobicniji flopi moze da radi!
![]() |
Favoriti |
Oznake |
e50, flopy |
|
|