|
![]() |
#391 |
Moderator
|
![]()
Ah da. Izvinjavam se (ako primas izvinjenje).
Samo to ILI ti ne ide bas. Zamisli kakav bi neko bio covek da napise da glasa svaki dan, a ustvari to ne chini. Meni je to nerealno. Ali svakakvih ima. Izvini jos jednom ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo jos jedan glas!
Srecno brate!!! |
![]() |
![]() |
#393 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Žalosno i jadno...
Nema svrhe više visiti gore,kad pederi prave smicalice i štimungu... Marka nema više ni među prvih 10,tako da mislim da je to sve namještaljka kako bi se onaj jadni i glupi sajt obilazio malo više nego prije...Te organizacije u našim južnim domovinama su samo pasje maslo i reklama,nema tu ni 1% profesionalog rada i reda...Da ga ima,Marko bi bio bar među prvih 3,jel je pokazo najkvalitetniji material do sada,al et...Zna se kakav je naš narod kad je namještaljka u pitanju...žalosno...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
#395 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.10.2008
Mjesto: vojvodina
Godina: 57
Downloads: 494
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata
Interesi: muzika
![]() |
![]()
#396 |
Banovan!
![]() |
![]()
ma vidis bre nema ni broj glasova ni procenti ni nista.
cuj glasanje preko neta.. ubilo se za manipulaciju.. da se ne ponavljamo,svi znamo sta mislimo. |
![]() |
![]() |
#397 |
Moderator
|
![]()
Kao i sve sto je u ovoj zemlji sranje, tako je i sa ovim. Srbija brate, ne mozes uspeti a da ne muckas nesto
![]() Gibanica: Thanks ![]() |
![]() |
![]() |
#398 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
ZNaci, ne verujem kakav SHUND ce oni prihvatiti kao pobednicku pesmu??? Nemoguce je da nije namestaljka, ja sam glasao svaki dan i to po vise puta sa najraznoraznijih IP adresa, a zamolio sam SVE svoje prijatelje da glasaju... i oni dalje svoje prijatelje.... Marko, ako ti je za utehu, da znas da je tvoja kompozicija NAJ od svih prijavljenih...
![]() |
#399 |
Banovan!
![]() |
![]()
molim sve DA POSLUSAJU KOMPOZICIJU POD R.B 91 "ZVEZDE GRANDA". boze boze..
sramotno je da stoji pored.. e moj marko skim se ti takmicis..i da nas ovde prave budalama stojan i neki debili..jujuju |
![]() |
![]() |
#400 |
Banovan!
![]() |
![]()
znaci ja ovo moram da kazem.. i unapred mi je zao svih kojih treba da mi bude zao.
ne volim ja nesto sad zvezde i grand i trijumf i velikog brata itd. al kako mi idu na ku*ac ove paljevine kao ludi su nesto.. onaj skaj vikler ili vikluh i tako ti reperi zvani haos i ludilo..pljuvali su po svim tim izdanjima za siroke mase da bi se na kraju svega toliko ucurili istim ,da sad nijedan sou ne prolazi bez njih i samo im nozice iz dupeta vire.. iz dupeta emousna i sase popovica,verana matica itd..a pljuvali su iz ciste pakosti i muke jer su do bola ljubomorni na jedne bezvezne "vikija,zikija,lepog caneta itd",koji pevaju po stutgartu za par hiljada evra. muka mi je od takvih i od takvima slicnih!!! kakvo licemerje,kakva dvolicnost i izdaja njihovih obozavatelja. da bih ovo napisao bio sam inspirisan pesmom "zvezde granda" na hello takmicenju. izvinjavam se na izrazima. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
mnogo, vazno |
|
|