|
![]() |
#401 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Koju lovu si pljuno za aranzer,jesi uzeo nov ili polovan,veliki pozdrav.
![]() |
#402 |
Moderator
|
![]()
Nov, 3300 eura.
www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! Promijenjeno od skoricnik (06.09.2013 u 00:14 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Kakvi su ti utisci posle korga? I sto se tice sound-a a vise me interesuje operativnost?
Sent from S⁴
![]() |
#404 |
Moderator
|
![]()
Utisci, ukratko:
Nista se ne mesa u zvuku! Kick se ne mesa sa bass gitarom, dobos sa kontrom, itd... Kako namestis kod kuce, svugde jednako dobro izlazi. Moje premisljanje je trajalo par meseci, slusao sam drugarovu Audyu na razlicitim ozvucenjima, cak smo i radili zajedno, neuporedivo cistije i punije je izbacivala zvuk. Sa Korgom sam muku mucio, namestim jedan drumkit kod kuce, a on na svirci izlazi kao Casio fujitone. Operativnost - sprava je vise nego prosta. Sve je na klik udaljeno, jednostavno kao kod PA80, izaberes banku, izaberes ritam. Mogu i registracije da se prave, slazu se na HDD pa je i to jedan od dobrih nacina za rukovanje, mada ja nisam ljubitelj istih. DSP je generalno dobar, VoiceTron odlican (nisam video mogucnost skalicnog pravljenja terce, mada i to slabo koristim, bitniji mi je efekat na mikrofonu, koji je i vise nego dobar). Sutra je vatreno krstenje, prva svirka, javljam utiske.
![]() |
#405 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Veoma veoma dobar zvuk cujem ovde.
Ovo je sve fabricko sa ketrona ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Moderator
|
![]()
Sve fabricko, nemam ni jedan jedini sempl u njemu, niti planiram da ubacujem.
Poseduje 192MB Sampling RAM, ali mi jednostavno to ne treba pored fabrickih bubnjeva, Live Guitar loop-ova i Live Drums ![]()
![]() |
#407 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 115
Uploads: 2
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 116 puta u 110 Postova
Instrumenti: Kurzweil Forte 7, Yamaha Montage 6, Kurzweil PC3K6, Kurzweil PC3
![]() |
![]()
Odličan zvuk, stvarno dobro radi, svaka čast! U pravu si što se tiče semplova, abr ja tako mislim, njegovi zvukovi su super, bubnjevi su mu odlični! Imao sam je u rukama neko vreme, brutalna je. Čestitam na kupovini
![]()
![]() |
#408 |
Moderator
|
![]()
Hvala lepo! Mislim da nisam pogresio, i da uz malo maste moze da se napravi cudo. Imam neke planove vezane za nju, ali, otom potom. Prvi korak je da se ona otplati.
![]()
![]() |
#409 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Stvarno se odlično čuje,nemam riječi. Svaka čast za kupovinu. S ovakvim zvukom i svirkom će se brzo isplatiti. Sretno!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Skoricnik posto si prelazio sa korga najpre na yamahu a sad i na ketrona,reci mi koji ti je prelazak teze pao posle korga,konkretno sto se operativnosti?pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|