|
![]() |
#471 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Deine Frau pjeva gut.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ma nek se goni u P.M.Neams je sta viditi,metar i zilet a vidi sta uradi i to iz prve
![]() ![]() @Nele druze gledam kako da prezivim nekako u zadnje vrijeme,a Pa 600 ili nesto drugo ce biti samo polako. @smuchac druze nikad se nije bavila muzikom niti pjevanjem.. Nije to nista vidjeces jeednom kad postavim nesto od strine kad bude imala vremena i dodje ovdje kod mene...Pjeva zena od Lepe Lukic ubija,ono "Od izvora dva putica" hehe..Pozz Promijenjeno od zeljko (05.04.2013 u 02:28 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
Zeljko ,nemoj da si skroman,slusao sam pesmu koju je snimila tvoja zena.Ona peva sasvim solidno ima osecaj za ritam,sve je to lepo ali si ti bolji pevac od mnogih koji se bave pevanjem a kamoli od tvoje zene.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Željko druže,sviđa mi se kako ti to radiš,a posebno mi se sviđa boja glasa tvoje frau.Ima prelijep urbani vibrato,kristalno čist i širok alt.Nije to samo solidno pjevanje i osjećaj za ritam,kako reče Neša,nego je i jako muzikalna.Pjesma koju je otpjevala je jako zahtjevna(Jelena Tomašević je za mene jedna od najboljih svjetskih pjevačica).Ima u pjesmi dosta elemenata koji su zahtjevni i profi pjevačicama,kao što je modulacija,ritenuto(postepeno ubrzavanje) itd.Šta bi bilo da se malo posvetila školovanju glasa?Mogu zamisliti...Najljepše od svega je to što se iz svih snimaka čuje da vas dvoje volite muziku i uživate u njoj..Živ ti meni i zdrav bio i pozdravi frau!
Dodato: Pardon ![]() Promijenjeno od makso68 (05.04.2013 u 09:32 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Banovan!
![]() |
![]()
Hvala stvarno ima smisla hehe..pozz
Evo jedna na brzinu odsvirano i odpjevano od mene jedna od Halida ![]() http://kiwi6.com/file/8i2ysi1ohz http://k007.kiwi6.com/hotlink/8i2ysi...nad_tesnja.mp3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
To Zeljko stara kuco.
![]() |
#477 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ma kenjkam kao i uvijek..Nikako da se nastimam kako treba hehe.Kocentrisao se najvise na efekte ali sad kad cujem opet nesto tu fali i nisam zadovoljan..Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ispravi akorde druze ,nije to neki problem.
samim tim će pjesma još malo leći . za početak, ako si svirao solo iz e-mol ,tada ga moras zavrsiti na H dur . interesanti su tvoji snimci . svi zrace jednom toplinom,prirodnošću .To je velika stvar . Taj mix ,koji tebe i mene kopka . naučit ćemo jednom valjda ![]() i jedan savjet . akordi su u muzici sve . moras znati točne akorde pjesama koje stalno sviras ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ma hebes akorde ja nemam nekih vecih problema oko toga,niti mi pada na pamet da skidam pjesme tacno u bobu,vec onako povrsinski odprilike da mogu da pjevam uz to,pa i nek malo ima falsa..Meni opet lijepo a taj posao ostavljam vama profesionalcima i onima koji se bave svaki dan time...Da ne pomislis da se ljutim,taman posla ne ljutim se ni malo ali moje misljenje..Hvala na skrenutoj paznji i lijepo da si primjetio to..Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#480 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ma legendo dovoljno je sto imas glas,sta ce ti mix sasvim je ok za ono cemo pripadaju ove numere,mislim demo sekciju,ja ti predlazem da pocnes malo da tezgaris da prikupis koju kintu, pa pod obavezno da snimis nesto i izbacis da postanes veliki,veliki pozdrav druze.
![]() |
Favoriti |
|
|