|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#41 |
Godfather
|
![]()
Za one koji su iskljuchili novi portal, a ne znaju da ga vrate, ili im se on nikad nije ni otvarao, postavljen je link za vracanje na novi na prvoj strani starog portala.
http://www.yu-midi.org/ajax.php?dp=0
![]() |
#42 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
e,a zasto vise ne stizu oni mejlovi obavestenja za novi odgovor u temi,jel to samo meni baguje il treba nesto da se podesi
![]()
![]() |
#43 |
Godfather
|
![]()
Upravo sam ostavio obaveshtenje na portalu.
![]() Novi hosting nam ne dozvoljava da shaljemo toliku kolichinu mailova, tako da sam morao da iskljuchim notifikacije.
![]() |
#44 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
ja ne tugujem za notifikacije
![]() jednom sam imao 197 majlova u posti ... a nisam otvorio sandukce za poshtu 3-4 dana pa se skupilo toliko ... posle sam skontao da treba da se nasteluje pre nego sto dajem svoj odgovor dal da dobijem notifikacije il ne ... da ne vidim kucu odavde ako vas lazem ![]()
![]() |
#45 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ja sam to iskljucio u startu jer mi se samo gomilaju mail-ovi mislim da je to bilo bespotrebno jer ima kontrolna ploca gde se sve vidi na samom sajtu
![]() |
#46 |
Godfather
|
![]()
Za one kojima je smetalo, znam da meni jeste, napravio sam mogucnost da se forum ne otvara kao prozor na portalu, vec preko cele strane.
Samo promenite podeshavanja na kljuchicu. ![]()
![]() |
Favoriti |
|
|