|
![]() |
#41 |
Moderator
|
![]()
Hvala Ace
![]() Pozdrav
![]() |
#42 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.09.2008
Mjesto: Svajcarska
Downloads: 496
Uploads: 30
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Harmonika,klavijature
Interesi: Crtanje,filmovi
![]() |
![]()
Ovo Patalovo kolo ti je sa mog seta aranzman,samo si obrisao bubanj i violine i odsvirao solo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.01.2007
Downloads: 371
Uploads: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Moram da pohvalim aranzman za Patalove gajde ciji je vlasnik DARE 82, kao i tvoj solo
![]() P.S ( Uradi nesto svoje pa nek je i najgore ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Moderator
|
![]()
Jesam li ja gde napisao da sam ritam ja pravio?
![]() Ako si ti, kolega @Dare 82 to pravio, onda svaka cast, nisam znao. Tema je posvecena mojim demo snimcima, i odstupas od pravila: Citat:
Ritam sam preradio, ubacio nove semplove, napravio matricu od njega, odsvirao solo. Set nema copyright, i mogu raditi sa njim sta hocu. Mogu da ritam krstim kao svoj, ali imam obraza da se ne predstavljam tudjim radom. Pozdrav i uzivajte u slusanju.
![]() |
![]() |
#45 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Niko ne kaze da mozes nego nije lepo druze...'aj budi pozdravljen!
Odsolirao si dobro eto da te pohvalimo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Moderator
|
![]()
Sta nije lepo? Pa to je kao kad bi se sad gosn. R*dic registrovao na forum i isao od teme do teme gde ljudi sviraju na njegov set, i govorio "To je moj set, to je moj set..." bla bla...I onda ljudi napadaju tog koji je svirao jer koristi tudji set?
![]() ![]()
![]() |
#47 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Ja koristim moj set brate niko te nije napao nego se kitis tudjim perjem kazi to je set taj i taj blabla niko te ne napada, haha gospodin Kradic
Da ne duzimo dalje, dobro sviras izvini ako sam te uvredio ... pozz Promijenjeno od turbo72 (24.03.2010 u 19:05 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Moderator
|
![]()
Nisi me uvredio kolega, samo ne volim kad me neko optuzuje za ono sto nisam uradio. Moram vratiti, takav sam.
Pre svega, ja nisam znao da je ritam radio @Dare 82. A i da sam znao, ne bih napisao jer ovo nije zona prezentacije setova, nego svoje svirke, i celokupnog zvuka. Pre pola godine sam postavio ritam "Siromah sam nemam para", i @Dare 82 mi je skrenuo paznju da je to njegov ritam i ne bi zeleo da se nadje u downloadu. Ok, rekao sam moderatorima da ga izbrisu. Bilo je korektno sa moje strane. Sada si napisao da je to tvoj ritam, ok, postujem rad, ali nije bilo lepo sa tvoje strane da na taj nacin to stavis do znanja i meni i ostalim kolegama. Mogao si to na lepsi nacin reci, sa nekim smajlijima (da svi mogu skontati da nije zlonamerno, i da se ne hvalis sto je to tvoj ritam) i uz komentar na svirku. Ja sad mogu da uzmem taj set, i da ga saljem svima na PP, ali necu jer znam da tebi to nece biti po volji. Zato, drzimo se teme. Pozdrav
![]() |
#49 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Zamolio bih vas sve da se vratite na temu, a @turbo72, vas bih pogotovo to zamolio, tema su snimci clana skoricnika, a ne ciji su to ritmovi, hvala!
![]() |
#50 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Jos jednom javna izvinjotina
![]() Menjamo temu ![]() |