|
![]() |
#41 |
Drugar foruma
|
![]()
Rumba je odlicna (gitara radjena u guitar modu i veoma mi se svidja sto se jasno i lepo cuje). Stavi samo malo neki efekat na brass da ne bude toliko ostar. Inace sve je OK. Pravi primer kako lepo radi PA500.
![]() |
#42 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Hvala drugovi
Forspila iz pesmu Bele Rade od Jelena Brocic |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ovo sam slusao vec danas kad si mi poslao da cujem i mogu samo ponovo reci super je odsvirano i posebno se meni svidja kako zvuci harmonika na pa 50 ovaj moj ketron ne moze ni blizu da stane.Ritam je kao i uvijek isto super.
Jos da se ovako javno zahvalim jos jednom za ritam koji si danas za mene ekstra napravio,pa cim uvjezbam onu pjesmu postavljam u moje demo snimke.Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
Ace je legenda svestran muzicar...
Lijepo si sredio kljavu... samo nastavi tako... ajde par sabanovi posto je to sad brend na forumu he he he he ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
White Noise
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Hvala drugovi
@zeljko Nema na cemu hvala! Lepe reci vrede vide nego jedan ritam! ![]() @armin Hvala Ajde odsviracu nesto Sabanovo za tebe posto kazes da je brend ![]() Dodato: Putem jos nesto, Zeljko klavijatura je pa500, a ne pa50. Verovatno znas ali bio si gladan pa pojeo jednu nulu ![]() Promijenjeno od Ace (27.03.2010 u 15:39 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Ma stvarno si drug nema dalje a ne kao neki sto ih znam.Poooz |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
White Noise
![]() |
![]()
Evo drugovi odsvirao sam pesme od Saban Saulic za moj prijatelj Armin i svi koji vole Sabanove pesme
Vencavao sam se |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
E svaka cast druze sve je to lijepo odradjeno...
Ali mislim da bi te te saban natjerao da narcis sviras za dva kruga na tockicu brze ![]() Samo vjezbaj jer si mlad kao i ja manje vise ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo da se ukljucim malo i ja u ovu tvoju temu Ace! Nadam se da se neces naljutiti na neke moje iskrene i dobronamerne komentare!
Evo prvo da kazem onaj prvi demo sa dvojkom ti je na mestu...Super nema sta... I ritam i tehnika.... Nemam reci! Za disko isto nemam reci kao i za sa-sa! E sad dodjosmo do onog glavnog! Rumba.... Nevalja druze... Nemoj se uvrediti, al ima dosta bolje odradjenih.... Imao sam priliku da koristim Pa500 i ni malo nisam zadovoljan spravom, al moze da se napakuje dobra rumba! U ovoj tvojoj jedino sto dolazi do izrazaja su one tarabuke! Jedino se one cuju i trpaju sve ostalo! Bas ti je nesto plitak....Stvarno ima boljih rumbi! Nadam se da se ne ljutis... Na tehniku nemam zamerki... budi pozdravljen.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Moderator
|
![]()
Odlicni su svi snimci, jedino mi para usi bubanj.
Moze mnogo bolji bubanj da izlazi iz PA500, mogu ti dati primer: Skini rumbu sto je uploadovao kolega @gogspa80, unutra imas opasan bubanj, samo izmeni dobos, i stavi piccolo, malo detuniran. Imaces pravi bubanj, veruj mi ![]() Kontra gitara je dobra, svidja mi se, ali cujem i dalje onu korgovu bolest - Picked bass. Probaj ga zameniti sa SlapFing RX, Thumb Bass, i sl, pokusaj sklepati nesto od njih da dobijes boju neku nalik na Fender Jazz bass. Al, opet - o ukusima se ne raspravlja, mozda tebi bolje zvuci tako kao tvoje, al evo, ja sam dao neke smernice, sto bi mogao da korigujes, ako to tebi tvoje uho dozvoljava ![]() Pozdrav drug!
![]() |
Favoriti |
|
|