|
|
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#41 |
Donator
|
![]()
Ma zvuci masnije ali mislim da jeste on svirao jer i u tom snimku ima dosta gresaka sto harmoskih sto trilera. Nisam 100% siguran.
![]()
![]() |
#42 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ja nisam rekao da nema gresaka,nego da je tehnicki velika razlika,ali sacekacemo misljenja jos par njih.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Sigurno covijek svira sve sam zasto bih se hvalio tudjim perjem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
I ja sam stekao slican utisak kao kolega svrakan,narocito posle slusanja "Korak do sna".Sve bi moglo da prodje izuzev ovih vlaskih zezalica koje,kako se cini,a vec rece kolega,kao da su odsvirane boljom tehnikom.Nadamo se da ce Sale-roland pruziti adekvatno objasnjenje i razresiti nase dileme.Ja se u svoje ime unapred izvinjavam kolegi ukoliko se pokaze da je moja procena losa!
Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Donator
|
![]()
Ne ulazim dublje u dilemu ali mislim da mu vlaske stvari leze za sviranje a ostalo ili nije dobro skinuo ili mu jednostavno ne idu sudeci po prvom snimku u video zapisu.
![]() Ili je ipak vase misljenje ok? ![]()
![]() |
#46 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 25.02.2010
Mjesto: Beograd
Downloads: 145
Uploads: 9
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: pa2x pro
![]() |
![]()
A mene samo cudi kako to da se do sada nije niko oglasavao...no,ne ljutim se ja,da li meni neko veruje ili ne potpuno prepustam vama...ja od toga nemam nikakve koristi,ima par ljudi ovde koji znaju da sam sve sam odsvirao,tako da nema potrebe da vise ulazim u dalju raspravu...da lezi mi vlaska muzika vise od ostalog,ne vidim sta je tu cudno?Ne sviram nigde,nemam nikakav bend,pa vezbam i sviram sta hocu,zato nesto zvuci slabije odsvirano,nesto bolje.Kako god,svako ima svoje misljenje i moze njega da se drzi,meni ne smeta,da ubedjujem nekog u suprotno,sigurno necu.
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Ljudi, necu ja nikoga da navedujem da veruje ili ne veruje, al samo da kazem nesto za kolega Sale-roland. On odlicno svira vlasku muziku, pre svega jer je ucenik Srdjana Demirovica. Ja sam potrazio od njega pomoc oko ovaj slatki G-mol, i dobio sam, snimio mi je tehnicki dobro odsviran midi falj, tako da ja verujem da je on to odsvirao.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Hvala,kolega i ostalima koji su mi ukazali poverenje,malo smo otisli offtopic,ali sta je tu je!
p.s kod njega sam bio na 5-6 casova,gde mi je i pokazao kola koja su i odsvirana u snimku |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Donator
|
![]()
Pa ok Sale dobro je to sto si bio kod Srdjana na casove ali u buduce kad nesto snimas a sto nije u vlaskom fazonu potrudi se da bude bolje odsvirano.
Mislim da kad dobro sviras vlaske trilere, ostalo bi trebao da oduvas kao iz p..ke. Neznam sta je u pitanju ali "Korak do sna" nisi dobro odsvirao pa su kolege malo odreagovali. PS: Iskreno!
![]() |
#50 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Pa ne bi rekao da su bas "malo" odreagovali!!!Ako je taj snimak bio u pitanju,mogao je neko da kaze to ne valja i gotova stvar,to bi prihvatio,kao sto su milance i aca lepo i rekli...a ne da mene ovde neko naziva lazovom,doduse na finiji nacin...nadam se da je sada kod kolega koje nisu verovale,pravda zadovoljena!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|