|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#41 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Iz licnog iskustva znam da nista nije kao sto na reklami izgleda. Mozda ovo jeste, ali...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Vredan član društva
|
![]()
FIX IT PRO je upravo opravdao moje nadanje!!
Stvari stoje ovako: Za dublje ogrebotine gde je skunut i lak i farba(skoro do lima)tu nema pomoci i ne pomaze,ali zato za sitne povrsinske ogrebotine gde je samo recimo lak skinut...e tu j...e kewu!!! Mnogo dobra stvar i bas je onako kao na reklami, i moj je savet,da to treba svako imati u kolima! Svakome se desilo da mu neko ogrebao dal namerno ili ne auto,ali ume da bude mnogo iritirajuce za oci,takodje od udaraca sitnih kamencica,za te stvari je extra!! Na teleshopu kosta oko 2300din(23e),ja ga nasao na oglasu za 400din(4e)...naravno original!! Malo izgooglajte i naci cete sigurno negde na oglasima,mnogo povoljnije jer dosta svercuju i ne placaju pdv drzavi!U svakom slucaju ja sam bas lepo i prijatno iznenadjen sa ovim prozvodom! ![]() Dodato: P.S.upravo sam procitao izjavu nekog autolimara,koji kaze da je kao"magija"kao da nikad nije ni bila ogrebotina!
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (28.06.2010 u 13:12 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5216
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Ljudi, moze li neko da mi kaze kakav je ovaj novi model KIA automobila, konkretno mislim na KIA ceed sw? Ubi me ovaj renault, ne mozes para da se nadajes za popravke, ne vredi dalje, hebem ti reno, nikad vise necu ni pomisliti na tu marku. Gledao sam nesto ovu kiu i deluje mi interesantno, nije neka nabudzena cena, a garancija dobra 7 godina ili 150 000km, a 12 godina na rdju. Tako nesto dugotrajno nisam nasao da je neki proizvodjac ponudio. Bio sam i u auto salonu, i pogledao malo, seo, provezao, meni deluje sasvim ok, ali bi voleo da neko ko se malo bolje razume u automobile da svoje misljenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Godfather
|
![]()
Njega nisam vozio, ali sam vozio KIA Pro Ceed, i mogu slobodno reći da bi mogao da stane na crtu sa evropskim kolima.
![]() |
#45 |
Moderator
![]() |
![]()
Meni pro ceed ne odgovara zbog gepeka, pa sam zato i gledao ceed sw posto ima veci gepek (porodicni auto). Pro ceed ima jedan moj drugar i cini mi se isto da je dobra masina. To je maltene jedno isto, samo sto je ovaj malo duzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Koliko sam negdje procitao,sto se cijena tice,one se krecu od oko 15000
pa do oko 20000 Eura. Naravno zavisno koji je motor u pitanju-benzin ili dizel i koja je kubikaza. Na nasim prostorima,posto je "Korejanac" gubitak na cijeni prilikom eventualne prodaje je dosta veliki. Ako to nije bitno-OK. Vec sam pisao da se KIA probija na trziste automobila,a da bi bila konkurentna,osim cijene morala je da ponudi i jos nesto. A to je tih 7 godina garancije ili 150000 predjenih kilometara. Ta garancija se odnosi,koliko vidjeh,samo na motor i mjenjac,ako sam dobro shvatio. Kada su u pitanju redovni servisi,u garantnom roku,to se trebas raspitati, jer mislim da oni nisu bas jeftini za ovo vozilo. Neznam koja mu je tezina,ali vidim da benzinski motori su od 1,4 i od 1,6 l. Posto je karavanska verzija,pitanje je kako se nosi motor s njom. Vjerovatno u prodajnim centrima postoje ta vozila koja se mogu probati, pa mozda onda donositi neke zakljucke na licu mjesta. Inace kao porodican automobil ima cini mi se sve sto mu treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Moderator
![]() |
![]()
Videcu jos, oticicu jos par puta u predstavnistvo, pa cu da vidim sve otprilike kako ide, sto se tice gubitka na ceni to mora pa mora, ali bi ga ja vozio bar dok mu ta garancija ne istekne, znaci minimum 5 godina, a kasnije nek izgubi kolko oce na ceni. Sto se tice redovnog servisa to se podrazuemva, to mora da se radi, a opet, jeftinije je servisirati auto neke jeftinije marke, nego npr bmw ili audi. Sve to ima prednosti i mane, meni je najvaznije da imam jedan odredjen stepen komfora, i naravno da je motor ok, sto ti sejo rece da je dobar za jedan karavan, tj. porodicni auto. Za sada u odnosu cena-kvalitet ovo mi je najubedljiviji kandidat do sada, posto za tu cenu nudi stvarno puno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.07.2009
Downloads: 62
Uploads: 0
Rekao HVALA: 27
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: KORG pa50
![]() |
![]()
namazite stakla sa pjenom za brijanje i nece se magliti,,,
nije zajebancija,,probajte u kupaoni,!!! pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Vredan član društva
|
![]()
Sinoc mi se moj renault "clio"iz cista mira ugasio za vreme voznje...situacija izgleda isto kao kad ostanete bez goriva,pa dodajete gas,a on nece da primi.Cim sam stao skinuo kljuc sa kontakta i ponovo ga upalio posle je bilo sve OK!:s.....
Da napomenem da mu radim mali servis redovno na 7-8000 km,i menjam mu sve sto se menja(ulje,filtere,itd),jedino ne znam dal mu i filter za gorivo spada u taj servis!? Da li neko zna sta mu se tog mometa desilo?
![]() |
#50 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
To mi se jednom desilo na Loganu, mada se i "check lampica" upalila odmah posle toga. U servisu su mi rekli da je uzrok voda u filteru goriva... Neki senzor koji gasi motor kada registruje vodu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|