|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#41 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
celi dan se zamlacujem sa tim i nikako mi ne ide da li master to ne podrzava ili sta vec nemam pojma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ama uradi onako kako sam ti napisao u proslom postu a tvoj Master podrzava 2 Zone, tako da je jedini problem, kao i obicno, ljudski faktor.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
sve ja to uradim ali nece ne znam kako splitujem je i na lower stavim 1 midi kanal a na upper stavim 2 isto tako u kontaktu stavim na bass 1 midi kanal a na solo boju 2 midi kana onda nemam nista se ne cuje iz kontakta gde je solo boja
Dodato: sad sam probao i na drugom midi gde mi je bass non stop sveti midi onaj kruzic a menjam midi kanale i opet Dodato: sad sam nesto eksperimentisao sa vsamplerom i kod njega rade midi kanali odvojeno kako menjam na masteru za uppr tako se i oni menjaju na vsampleru sta je onda problem kod kontakta Dodato: tu si cika tranzit Dodato: resio sam problem sa Brainspawn_forte_Ensemble e sad tu imam problem xexe kako da sacuva boje koje popakujem u njem odem na save as i posle ucitam to sto sam sacuvao u Brainspawn_forte_Ensemble ali samo mi otvori kontakt bez boja kako da to resim pomagajte Promijenjeno od grabovac037 (09.10.2012 u 23:51 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 03.03.2012
Mjesto: Jugoslavija!
Downloads: 522
Uploads: 9
Rekao HVALA: 71
Zahvalili mu 33 puta u 30 Postova
Instrumenti: VSTi, Korg Triton Le
Interesi: Muzika, Voznja
![]() |
![]()
Imam dva pitanja
1. Da li je moguce da se u jednom instrumenutu postave dva razlicita efekta, tj. kada stavim dva multisempla u jedan instrument (splitujem), da npr. leva i desna strana imaju nezavisne efekte? 2. Kada u One Man Band programu postavljam program change za drumkit-ove, na 10 kanalu u lsb mi je 0, da li to znaci da moram za svaki kanal da stavim drugi broj? sta uopste oznacava ta nula? |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Banovan!
![]() |
![]()
1. Moze
2. LSB je midi kontrola CC#32 i oznacava Bank Change. Svaki od LSB Bankova moze imati 128 instrumenata, medjutim ukoliko ti je Kontakt izvor sounda u radu sa OMBom, onda taj broj odnosno LSB, nema nikakvog znacaja jer Kontakt ne poznaje midi kontrolu CC#32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
A ako hocu npr. da napravim set za kontakt u kome ce biti i ritmovi sa lupovima i oni obicni, trebace mi dve banke na 10. kanalu, da li moze da se podesi da npr. jedan ritam vuce bubanj iz jedne a drugi iz druge banke iako su obe na 10. kanalu?
Hvala ![]() Послато са GT-S5360 користећи Тапаток 2
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Banovan!
![]() |
![]()
Sve moze... bas sve... ama zasto samo 10. midi kanal, OMB bazira na Yamahinom Style formatu u kojem su dvije trake zaduzene za udaraljke. Po defaultu, 9. i 10. midi kanal.
Promijenjeno od tranzit (02.05.2013 u 23:34 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | NikolayTheM (03.05.2013) |
![]() |
#48 | |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Pa banka sa lupovima mi je na 10 kanalu, a na devetom je poseban drumkit koji takodje ide uz lupove, u njemu su cinele, i ostali elementi. Klasicni ritmovi takodje imaju bubanj na 10. kanalu, na njemu su takodje i perkusije. Mene zanima sta da podesim u style editoru za lupovan ritam da vuce iz jedne, a sta za obican da vuce iz druge banke bubanj?
Hvala ![]() Послато са GT-S5360 користећи Тапаток 2
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Zaboravih da pitam, kako da stavim dva nezavisna efekta na jednom instrumentu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.09.2004
Mjesto: Vukovar
Downloads: 2865
Uploads: 0
Rekao HVALA: 81
Zahvalili mu 37 puta u 37 Postova
Instrumenti: Shure 58,psr9000,emx 5000,Impulse 1015,TNT 160
![]() |
![]()
Ako je u kontaktu imaš insert kad uđeš u edit zvuka ili na aux izlaze ako hoćeš na master izlaze....
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|